Ce efecte pot avea doua pahare de alcool baute zilnic asupra organismului. Persoanele care beau doua pahare de vin sau de bere pe zi prezinta un risc crescut de a se confrunta cu diferi afectiuni, printre care si cancerul oral, atentioneaza specialistii. Expertii mentioaneaza ca excesul de alcool are efecte negative asupra organismului. Autoritatile din domeniul sanitar din Marea Britanie au demarat o campanie de constientizare a populatiei asupra efectelor pe care excesul de alcool il are asupra corpului. Dincolo de predispozitia la cancer, alcoolul distruge ficatul, duce la aparitia bolilor de inima si creste presiunea sanguina. Inainte de a lansa aceasta campanie, expertii au realizat un studiu pentru a vedea cunostintele pe care englezii le au referitor la consumul de alcool. Studiul, realizat pe 2.000 de voluntari, a scos in evidenta faptul ca 85% dintre cei chestionati nu stiau ca alcoolul baut peste limitele recomandate creste riscul aparitiei cancerului la san, scrieGandul.

UtileFoto: Colaj foto

Top 5 greseli pe care le fac romanii la masa. Printre cele mai frecvente greseli alimentare ale romanilor este aceea ca mananca mult la masa de seara. Afla despre alte obiceiuri alimentare nesanatoase de la profesorul doctor Gheorghe Mencinicopschi. Impreuna cu profesorul doctor Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare din Bucuresti, am intocmit un top al celor mai frecvente greseli pe care romanii le fac in privinta alimentatiei. Mananca paine alba cu orice. Multi dintre romani au obiceiul de a asocia painea cu toate alimentele, inclusiv cu cartofi, orez si cu carne, combinatii care sunt indigeste (provoaca balonare si dureri de burta). "Painea se asociaza corect cu legume (rosii, ardei, ceapa), leguminoase (fasole, naut, linte, bob), branza, ulei, seminte (in, floarea-soarelui), alune, nuci si neutru cu pestele si ouale", explica prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi. In plus, romanii inca mai sunt mari consumatori de paine alba, obtinuta din faina rafinata, saracita in vitamine din grupul B, in fibre alimentare si in saruri minerale. Painea este buna, nu ingrasa daca este integrala, autentica, corect asociata cu celelalte alimente", mai spune specialistul, anunta Adevarul.

Alimente la moda. Vezi ce nu trebuie sa iti lipseasca din frigider in luna februarie. Colectia de iarna a alimentelor bune pentru sanatatea noastra, care nu ne ingrasa, dar care in acelasi timp ne intaresc organismul pentru a face fata gerului de afara sunt pregatite sa defileze de pe podium direct spre frigiderele noastre. Au trecut sarbatorile de iarna, perioada in care avem tendinta sa mancam mai mult decat ar trebui, a trecut si luna ianuarie, cea in care ar fi trebuit sa incercam sa revenim la meniul normal. Acum este momentul sa alegem alimentele care sa ne dea suficienta energie, dar si vitamine, astfel incat sa trecem peste perioada geroasa fara sa racim si fara sa punem kilograme in plus. In continuare, jurnalistii de la Huffington Post ne propun o lista de 7 alimente destul de rar intalnite in alimentatia noastra de zi cu zi, dar care sunt numai bune pentru a trece in deplina siguranta prin gerul care s-a abatut asupra intregii Europe, informeaza EVZ.

Cele mai bune exercitii cardio ca sa arzi grasimea. Sunt intrebat destul de des Care sunt cele mai bune exercitii cardio pentru a arde grasimea?". Raspunsul meu este, invariabil, acelasi: "Cel mai bun cardio este cel pe care il faci consistent, pe termen lung. Daca as fi in locul tau, as incepe cu "impinsul sticlei de Cola" si "lasarea jos a chipsurilor". Ce vreau sa spun cu asta este ca nici un exercitiu sau regim de antrenament nu te va ajuta sa arzi grasime foarte eficient, daca nu iti schimbi si felul in care mananci. E de ajuns sa te gandesti ca intr-o ora de alergat arzi cam 600 de calorii, cam tot atatea cate are o ciocolata. Totusi, antrenamentul de tip cardio este foarte bun pentru arderea grasimilor. Atunci cand vine vorba despre tipul de cardio, exista doua tabere principale. Tabara "incet si constant", si tabara "intensitate ridicata pe intervale", scrie Hunkbody.ro.

Sucul de lamaie impiedica exfolierea unghiilor. O problema frecventa este exfolierea unghiilor, dar chiar si aceasta poate fi tratata simplu si natural. Tamponeaza unghiile cu o felie de lamaie, timp de 14 zile, de doua ori in fiecare zi. In acelasi timp, alimentatia are o stransa legatura cu sanatatea unghiilor. Consumul produselor bogate in vitaminele A, B si C te ajuta sa-ti pastrezi unghiile intr-o stare excelenta. Uneori, din cauza ojei sau a produselor chimice pe care le folosesti in gospodarie, unghiile tale ajung sa capete diverse pete. Pentru a le indeparta, amesteca doua linguri de suc de lamaie intr-o cana de apa si tine degetele in lichidul preparat, timp de 15 minute. Aplica apoi o crema puternic hidratanta. Daca unghiile tale se rup repede, tine-le in ulei de masline timp de un sfert de ora. Mai poti folosi zilnic o pasta obtinuta din castravete pasat amestecat cu putina zeama de lamaie, pe care apoi o aplici pe unghii. O lasi 20 de minute, clatesti bine, iar inainte de culcare da-ti cu crema de galbenele in care poti sa mai adaugi putina miere, anunta Libertatea.

Tratament miraculos pentru gravide si alcoolici.DoctoriOnline ne prezinta azi un remediu natural si eficient: tratamentul cu chefir, lapte ce fermenteaza cu ajutorul ciupercii tibetane. Este un tratament simplu, deloc costisitor, se face simplu si rapid. Granulele de chefir sunt o comunitate foarte dinamica si complexa de micro-organisme in care se gasesc multe tipuri diferite de bacterii si ciuperci. Datorita acestor substante si ale proprietatilor dezvoltate in laptele fermentat de ciuperca tibetana, tratamentul cu chefir este ideal pentru gravide (sporeste imunitatea fatului, ajuta mama sa treaca mai bine peste toate acele stari de rau pe care le provoaca starea de graviditate), dar mai ales pentru aceia care sunt dependenti de alcool.

O injectie ar putea imbunatati performantele sexuale ale barbatilor. Oamenii de stiinta sud coreeni cred ca au descoperit o metoda revolutionara cu ajutorul careia barbatii isi pot mari penisul fara sa apeleze la interventii chirurgicale sau la tot felul de tratamente. Expertii sustin ca circumferinta organului genital masculin poate creste cu pana la 4 centimetri dupa o singura sedinta, iar efectul dureaza pana la 18 luni. Secretul acestei metode consta in fillere cu acid hyaluronic, substanta care nu este toxica organismului si nu prezinta efecte adverse. Singurul inconvenient al acestei metode este ca, odata cu trecerea timpului, acidul hyaluronic este absorbit de catre organism, iar pentru mentinerea efectului, sedintele de injectare trebuie repetate. Aceasta metoda este in curs de testare. Pana in prezent, savantii au testat injectiile cu acid hyaluronic pe un grup restrans de 50 de barbati, iar rezultatele obtinute au fost unele optimiste. Specialistii nu au precizat in cat timp va fi lansata pe piata farmaceutica aceasta metoda de marire a penisului, informeaza Gandul.