Afla cum poti intarzia imbatranirea! In timp ce sedentarismul si alimentele bogate in E-uri grabesc procesul de imbatranire, exista cateva trucuri care il stopeaza. Specialistii in terapii antiaging spun ca nu este neaparat necesar sa apelezi la bisturiu pentru a combate ridurile aparute prematur. Un studiu realizat de oamenii de stiinta de la Colegiul Regal din Londra a aratat ca persoanele cu mai multe alunite sunt mai ferite de riscul aparitiei semnelor imbatranirii premature. Mai exact, celulele cutanate ale persoanelor cu alunite mai ales pe fata si pe gat au capacitatea de a se regenera mai rapid decat cele ale persoanelor care nu au multe astfel de semne. Asadar, indivizii cu aproximativ 100 de alunite sunt protejati in mod natural impotriva imbatranirii premature. Daca insa nu te numeri printre acestia, ar trebui sa iei cateva masuri pentru a preveni aparitia timpurie a ridurilor, scrie Adevarul.

UtileFoto: Colaj foto

Sanii ti se lasa daca slabesti drastic si rapid! Afla cateva solutii pentru tonifiere si silueta! Unele femei vor sa scape repede de cat mai multe kilograme. Din pacate, nu se gandesc ca astfel isi pun sanatatea si frumusetea in pericol. Multe dintre acestea sunt tinere mamici. E important pentru oricine cat de repede iti revii dupa ce nasti, dar cu ce pret?! Cu pretul constatarii triste a faptului ca sanii se lasa si nu vor mai avea volum. Iata de ce a recurs acum Daniela Gyorfi la o noua operatie de ajustare a sanilor! Iata de ce, facand de doua ori aceeasi slabire accelerata, a ajuns Nicoleta Luciu la cutit! Care e solutia? Sa slabiti mai incet si sigur. Iar o solutie ideala este prin masaj", spune Oana Turcu. Vedeta chiar le recomanda femeilor care vor sa scape de kilogramele in plus, cateva metode sanatoase si sigure, anunta Libertatea.

Vezi cum mint femeile cand sunt intrebate cate kilograme au. Un studiu realizat de compania britanica Eat Water (care comercilizeaza paste cu putine calorii) arata ca doua treimi din reprezentantele sexului frumos mint cand vine vorba de greutatea lor. Autorii studiului, realizat pe 2000 de femei, au constatat ca acestea "uita" cateva kilograme atunci cand vorbesc despre greutatea lor cu prietenii ori cu familia. Ele pretind ca au, in medie, cu patru kilograme mai putin. Acelasi studiu arata ca 17% dintre femei rup rapid etichetele de la sutien ori lenjerie intima pentru a ascunde dovada dimensiunilor reale. "Cele mai multe dintre ele admit ca mint in privinta masurilor, dar este un gest atat de rusinos pentru ele", spune Vincent Lee, reprezentant al companiei, citat de DailyMail". Mai grav decat atat, spune el, este faptul ca ele chiar incep sa fie convinse ca sunt mai slabe decat arata cantarul. "Este deosebit de ingrijorator sa constatam ca atat de multe femei incep sa creada in propriile lor minciuni", mai spune Vincent Lee, informeaza EVZ.

Cura cu ulei de peste te apara de frig. Maini si picioare reci, nas inghetat - iata ce le face pe friguroase sa nu suporte iarna. Daca te numeri printre ele, Revista "Click! pentru femei" iti spune cum sa-ti reglezi "termostatul" interior cu leacuri din natura. Fiecare avem un mecanism biologic foarte fin, care functioneaza cu precizie. Cand temperatura scade, el face ca sangele sa se retraga din zonele periferice (maini, picioare, nas, urechi) pentru a mentine o temperatura normala a organelor vitale. Iata de ce, daca ai extremitatile reci nu-i nimic anormal, insa poti folosi remedii naturale care sa te incalzeasca! Un studiu american arata ca persoanele care sufera de sindromul mainilor si picioarelor reci (Sindromul Raynaud) si care au tinut o cura de trei luni cu ulei de peste au scapat de neplaceri. De ce ulei de peste? Atat el, cat si pestele consumat zilnic (sardine, ton, macrou, pastrav) contin grasimi benefice Omega 3, care scad vascozitatea sangelui, imbunatatesc circulatia sangelui si functionarea muschiului inimii, scrie Click.

Ouale crude previn bolile de inima si cancerul. Persoanele care consuma zilnic cate un galbenus de ou crud sunt mai ferite de bolile cardiovasculare si de cancer, potrivit oamenilor de stiinta canadieni de la Universitatea din Alberta. In galbenusul de ou se gasesc doi dintre cei mai puternici antioxidanti, triptofan si tirozina, care combat radicalii liberi produsi sub actiunea razelor ultraviolete si a noxelor din atmosfera. Pentru a beneficia de proprietatile terapeutice ale galbenusului, ouale trebuie consumate numai crude, deoarece la trecerea prin flacara, efectul antioxidant li se reduce la jumatate. Atentie! Persoanele care au probleme cu colesterolul trebuie sa ceara sfatul medicului, anunta Adevarul.

Iesi in tenisi pe zapada? O sa ai mari probleme cu rinichii! Foarte multi tineri, fuduli sau care doar vor sa fie in pas cu moda, nu tin cont de frigul de afara si ies pe strada fara caciula si manusi sau imbracati cu geci scurte din piele, cu mijlocul pe afara si incaltati cu tenisi din cauciuc care nu tin de cald. Dr. Laurentiu Luca, directorul Clinicii Puls, iti spune ce risti atunci cand nu te imbraci adecvat pe ger. Pe langa infectii acute ale cailor respiratorii sau banalele raceli, daca in anotimpul rece nu te imbraci gros astfel incat sa ai capul si gatul acoperite, manusi in maini, cizme imblanite si o haina groasa prin care sa nu treaca frigul, poti ajunge de la o simpla viroza la o raceala la plamani. Aceasta se poate transforma foarte rapid intr-o pneumonie sau chiar o bronhopneumonie. Mai grav e ca din cauza acestor boli poti face apa la plamani, care poate fi tuberculoasa. Toate aceste lucruri se pot intampla si atunci cand esti teribilist si nu tratezi la timp o raceala usoara. Persoanele care nu poarta manusi pot ajunge la spital cu degeraturi ale degetelor, care pot lasa cicatrici urate si pot duce chiar la amputarea membrelor. Exista si cazuri mai usoare, in care te poti alege doar cu niste dermatite, informeaza Libertatea.

Evita combinatia mortala. Doar prin folosirea urmatoarei strategii pe care o sa ti-o impartasesc, vei putea sa mananci 300-500 calorii in plus in fiecare zi fara sa pui nici un gram de grasime. Iti amintesti ultimul articol "Mananca mai mult ca sa arzi mai multa grasime"? Cu cat mananci mai mult, cu atat e mai putin probabil ca organismul tau sa recurga la mecanismul lui de aparare numit "modul de supravietuire". Nu cunosc pe nimeni care s-ar opune ideii de a manca mai mult in timpul unei diete. Mai multe calorii = mai multa satietate; care conteaza mult atunci cand trebuie sa respecti planul. Dupa cum am mai fost citat spunand: O dieta este atat de buna pe cat de mare este numarul de oameni care se pot tine de ea. Clar. Deci, care e secretul sa mananci mai mult fara sa pui grasime? Are legatura cu evitarea unei combinatii simple, ceea ce eu numesc "combinatia mortala": carbohidrati + grasimi (lipide). Pentru a intelege de ce aceasta combinatie este un mare NO-NO, sa analizam ce se intampla in organism atunci cand cei doi nutrienti sunt combinati. Evident, cand mancam grasimi, o buna cantitate este eliberata in sange, scrie Hunkbody.ro.