Patru alimente banale, adevarate "bombe". Unele sunt nelipsite de la micul-dejun. Covrigii consumati des predispun la obezitate si diabet, guma de mestecat favorizeaza gastrita, iar cafeaua fara cofeina ataca inima mai mult decat cea normala. Guma de mestecat stimuleaza in exces sucurile gastrice necesare digestiei. "Stomacul roade in gol si astfel apare, printre altele, gastrita. Riscul mare este ca guma sa fie aspirata pe trahee si sa ajunga in plamani, obturand caile respiratorii", spune medicul de familie Calin Ciubotaru. Covrigii. Medicii recomanda sa-i consumati foarte rar si atunci sa nu fie foarte calzi. Un covrig are intre 250 si 300 de calorii si mai mult de 50 de grame de carbohidrati. Integral in EVZ.

UtileFoto: Colaj foto

10 secrete pentru un abdomen 6-pack. Vine vara, si sunt sigur ca ai vrea sa apari la piscina sau pe plaja cu un set de "patratele" care sa intoarca capete. Dupa cum ti-am mai spus, "patratelele" apar atunci cand procentul de grasime din corp e undeva sub 10% (vezi cum sa iti masori procentul de grasime din corp). Pentru asta, cea mai importanta variabila este alimentatia. Exista o vorba care zice chiar asa: "Un abdomen frumos se face in bucatarie" (si NU inseamna ca trebuie sa iti faci exercitiile pentru abdomen, in bucatarie). Integral pe HunkBody.ro

Mersul pe jos, cel mai bun antidepresiv. Specialistii recomanda urmarea unui tratament medicamentos pentru inlaturarea depresiei, insa cercetatorii scotieni au convingerea ca aceasta maladie poate fi combatuta si prin alte mijloace. Oamenii de stiinta au analizat opt studii cu participarea a 314 voluntari si au constatat ca mersul pe jos este cel mai eficient mod de a combate depresia, avand acelasi efect ca si exercitiile fizice, care necesita un consum mai mare de energie. Acest antrenament simplu nu presupune niciun fel de cheltuieli si poate deveni un mod de viata al persoanelor care sufera de depresie, anunta EVZ.

Noi metode pentru depistarea sindromului Down. Depistarea sindromului Down in primele luni de sarcina se poate face acum prin metode noi. Metoda Fetal Medicine Foundation impreuna cu Brahms Kryptor reprezinta standardul mondial unanim acceptat si certificat pentru screeningul biochimic de prim trimestru si indeplineste cu succes criteriile de inalta calitate stiintifica cerute de FMF (Fetal Medicine Foundation, London), a informat dr. Marius Vicea Calomfirescu, medic obstetrica ginecologie, intr-o conferinta de presa, citat de Agerpres. Integral in Romania Libera.

Ce sa faci ca sa-ti vina pofta de sex. Tipsuri pentru stimularea libidoului. Recunoaste, problema libidoului iti da uneori dureri de cap, la propriu si la figurat, si este greu sa fii mereu in forma pentru o partida de amor, ori de cate ori partenerul tau iti cere asta. Pe de alta parte, trebuie sa fii pe deplin constienta ca intr-adevar ei au un apetit sexual mult mai mare si, nesatisfacuta in mod repetat, dorinta reprimata poate duce la infidelitate. Din fericire pentru tine si pentru relatia ta exista mici remedii la care poti apela pentru a reinstaura buna dispozitie in dormitor. Continuarea in Cancan.