Cancerul vine prin alunite. Un milion de oameni mor anual din cauza melanomului malign. Exista insa semne clare ale acestei afectiuni care ar trebui sa ne trimita direct la medic. Expunerea repetata la soare accelereaza si accentueaza semnele imbatranirii, dar are si consecinte mai grave. Specialistii spun ca 90% dintre cancere de piele sunt cauzate de expunerea la soare, fara masuri de protectie, informeaza EVZ.

UtileFoto: Colaj foto

Care sunt cauzele durerii de spate. Cea mai frecventa cauza a durerilor de spate este leziunea unui muschi sau a unui ligament, determinata de o intindere necorespunzatoare, de o greutate corporala excesiva, pe un plan dur (pe o saltea ortopedica), fara carat greutati, stat in picioare sau in frig, caldura locala si medicatie adecvata: decontracturanta a musculaturii si antiinflamatoare, prescrisa doar de medic, pentru ca pastilele pot avea efecte secundare, in special gastro-intestinale, scrie Libertatea.

Ceasca de sanatate - Remedii care intaresc calitatile feminitatii. Feminitatea este o calitate cu care trebuie sa fie inzestrata orice femeie. In aceasta privinta, parerile sunt impartite: se spune ca unele femei stralucesc de feminitate, in timp ce altele nu detin aceasta calitate. Freud, de exemplu, definea feminitatea prin negatie; femeia nu este barbat, dar poate fi o fiinta umana. Chiar daca drumul spre cetatea feminitatii nu se rezuma la supletea taliei, la marimea bustului sau la timbrul vocii, totusi aceste atribute esentiale pot fi cultivate pe cale naturala, fara interventia bisturiului si a altor metode invazive. Integral in Click.

Guma de mestecat poate duce la aparitia gastritei. Mestecatul gumei este un obicei extrem de popular pentru toata lumea. Acesta poate aduce beneficii, dar si deservicii. Iata cateva dintre acestea: Se stimuleaza cresterea fluxului salivar, care "spala" resturile alimentare de pe dinti. Saliva abundenta determina mentinerea pH-ului normal. Guma mentolata elibereaza caile respiratorii si improspateaza respiratia. La serviciu, guma de mestecat sporeste concentrarea atentiei asupra muncii intelectuale, anunta Libertatea.

Pestele, bun pentru copii, cardiaci si obezi. Pestele este un aliment foarte hranitor si, fiind o sursa excelenta de proteine cu putine calorii, este mai bun decat orice alt tip de carne. Specialistii il recomanda cardiacilor, persoanelor care au probleme cu kilogramele, dar si copiilor. Iata beneficiile lui. Intareste imunitatea copiilor. Pestele este printre primele alimente care intra in hrana diversificata a bebelusului. Numarul pediatrilor care sustin introducerea pestelui in alimentatia copiilor este in crestere constanta, relateaza Click.