Fructele si legumele zemoase hidrateaza organismul mai bine decat apa. Legumele si fructele zemoase actioneaza ca un aliment si o bautura incorporate in acelasi produs, oferind organismului uman cantitatile de saruri minerale, zahar natural, aminoacizi si vitamine care sunt consumate in timpul exercitiilor fizice. Studiile au relevat faptul ca aceasta combinatie hidrateaza organismul uman mai eficient decat un simplu pahar de apa sau bauturile folosite de sportivi, relateaza Libertatea.

UtileFoto: Colaj foto

Bea apa chiar daca nu ti-e sete! Cei mai multi dintre noi beau apa doar atunci cand simt senzatia de sete, ba chiar unii ignora multa vreme si acest semn pe care organismul il transmite cand incepe sa se deshidrateze. Din acest motiv, in timp, mecanismele prin care creierul ne transmite ca trebuie sa consumam lichide este dat peste cap. Astfel, senzatia de sete apare tot mai tarziu, cand corpul a pierdut deja o cantitate considerabila de apa prin transpiratie, prin tranzit digestiv si prin respiratie, scrie Adevarul.

Vindeca-te cu raw food - institute de sanatate din lume. Fiecare trebuie sa constientizam ca suntem ceea ce mancam si sa il credem pe cuvant pe Hipocrate, parintele medicinei, care spunea atat de convingator si sigur pe el ca "Mancarea trebuie sa fie medicamentul nostru si medicamentul nostru sa ne fie mancarea". Toata viata investim in obiecte, masini, case, vacante insa in corpul nostru suntem tentati sa investim cat de putin posibil si ajungem fara sa vrem ori noi, ori cei apropiati noua, in situatii de criza si boala apasatoare. Afla mai multe pe ligiapop.com

Cinci combinatii alimentare periculoase. Cand sunt lactatele cancerigene. Nu amestecati carnea sau mezelurile cu lactatele, dar nici soia cu proteine animale (lapte, oua, carne). Nu este indicat nici sa puneti lapte in cafea. Cand alimentele "incompatibile" sunt consumate impreuna, exista riscul ca nutrientii sa nu se mai asimileze corect. Mai mult, din aceasta combinatie pot sa rezulte substante care provoaca diaree, toxiinfectii si cresc riscul de cancer. Integral in EVZ.

Barbatii prefera femeile cu o inteligenta redusa. O echipa de cercetatori de la o universitate din Statele Unite au realizat un sondaj pe un esantion reprezentativ de oameni, atat femei cat si barbati, pentru a identifica principalii factori care le fac pe femei sa para mai neajutorate, cum ar fi gestul de a-si musca buzele sau gesturi care arata ca sunt somnoroase , ori cele care sugereaza faptul ca femeile vor sa atraga atentia. Ulterior, dupa ce au identificat principalii factori, au realizat fotografii cu femei care sa ilustreze exact acele gesturi, pe care le-au prezentat mai multor barbati, informeaza EVZ.

De ce fibrele insolubile sunt vitale in dieta! Fibrele insolubile nu se dizolva in apa, deoarece contin o membrana rezistenta la actiunea enzimelor digestive. Pe scurt, acest tip de fibre nu se digera si nu produc energie. In schimb, asigura un tranzit intestinal impecabil, prin facilitarea peristaltismului intestinal (contractia muschilor intestinali), informeaza Adevarul.