Cele mai bune afrodisiace pentru barbati. Pe baza cercetarilor intreprinse in ultima vreme de catre specialistii americani si de nutritionisti, Men's Health trece ''in revista'' o lista cu alimentele care pot imbunatati viata sexuala a unui barbat, pe grupe de varsta. Un barbat foarte tanar se excita foarte usor. Daca vrei sa iti tii hormonii in frau la primele intalniri cu iubita, este recomandat consumul de oua la micul dejun. Integral in EVZ.

UtileFoto: Colaj foto

Atentie! Spray-ul autobronzant favorizeaza aparitia cancerului. Spray-ul autobronzant duce la aparitia cancerului, din cauza unei substante din compozitia sa, potrivit unui studiu recent, informeza Daily Mail. Specialistii atentioneaza ca substanta numita dihidroxiacetona (DHA) patrunde cu usurinta in plamani, precum si in fluxul sangvin si incepe sa distruga ADN-ul, cauzand formarea de tumori. De asemenea, dihidroxiacetona, despre care se spunea pana acum ca nu ar fi deloc nociva pentru sanatate, poate agrava astmul si poate accelera evolutia bolilor pulmonare, anunta Click.

Contraceptie in functie de viata sexuala. Tinerii care zburda din floare in floare ar trebui sa se bazeze pe prezervativ, cei monogami au si alte solutii. Sifilisul, gonoreea, chlamydia, virusul HIV sunt cateva dintre bolile grave care se pot transmite prin contact sexual. In Romania, majoritatea acestor boli cresc in statistici de la an la an, iar, pe de alta parte, avem un numar record de tinere sub 19 ani care devin mame: peste 10% dintre sarcinile dintr-un an, informeaza EVZ.

Invingeti canicula cu sucuri naturale: iata retetele delicioase. Un suc natural racoritor este intotdeauna binevenit in zilele caniculare de vara! Sucurile si bauturile racoritoare naturale nu sunt doar o sursa pretioasa de vitamine, ci ajuta la combaterea oboselii, cresc nivelul de energie, au putine calorii si intaresc sistemul imunitar. In plus, sunt usor de preparat, nu contin substante nocive, spre deosebire de bauturile racoritoare din comert, si au un gust delicios, relateaza Libertatea.

Iti plac bauturile carbogazoase? Iata la ce riscuri te expui. Stiai ca la circa 20 de minute de la consumarea unei bauturi carbogazoase nivelul glicemiei creste ametitor, iar glucoza rezultata din digestia zaharurilor este transformata direct in grasime. Implicit, riscul de obezitate creste. Iata ce alte efecte nocive au sucurile carbogazoase asupra organismului! In bauturile carbogazoase si nu numai, se gaseste benzoat de sodiu (E 221), un conservant chimic care asigura controlul microbial. In timp insa, aceasta substanta chimica poate favoriza aparitia astmului, alergiilor si eczemelor. Continuarea in Adevarul.

Nu poti sa te odihnesti bine noaptea, iar a doua zi esti fara vlaga? Consuma ceapa ca sa ai un somn linistit. Atunci cand somnul tau nu e unul de calitate, profund, a doua zi activitatea ta este perturbata, esti fara vlaga, apatic. Iar in situatia in care perioada de insomnie se prelungeste, poti deveni depresiv, anxios si te poti confrunta cu atacuri de panica. Numarul de ore de odihna e diferit de la o persoana la alta, normal fiind suficiente 7-8 ore de somn pentru a te reface, pentru a fi in forma fizica si mentala buna. In cazul copiilor de la 12 la 14 ani sunt necesare 10 ore de somn, informeaza Libertatea.