Dieta anti-oboseala. Ai incercat dieta cu proteine anti-oboseala? Iata ce trebuie sa mananci in fiecare zi ca sa slabesti frumos si sa nu te simti lipsita de energie. Mananca mai ales oua, peste si branzeturi. Sunt alimente proteice care contin tiroxina, aminoacid pe care organismul il foloseste pentru a produce dopamina (cunoscuta si sub denumirea de "hormonul fericirii"), scrie Yahoo News.

UtileFoto: Colaj foto

Cataplasmele cu argila te scapa de durerile de spate. Durerile de spate pot aparea in urma unor eforturi foarte mari cum ar fi: ridicatul sau caratul obiectelor grele, practicarea unui sport, mentinerea prelungita a unei posturi gresite la birou sau in timpul somnului, precum si miscarile bruste sau fortate. Cataplasmele cu argila te pot ajuta sa scapi de dureri. Pune intr-un castron cativa pumni de argila bine uscata (sub forma de pudra sau fragmente) si adauga atata apa cat sa acoperi argila. Amesteca usor, deoarece argila se dizolva singura. Continuarea in Libertatea.

6 alimente care contin Omega 3. Vezi la ce te ajuta. Omega 3 reprezinta acei compusi lipidici pe care organismul nu-i poate fabrica in cantitatea necesara si pe care trebuie sa o imbunatatim noi prin alimentatie. Acesti acizi grasi sunt folositi de corp pentru a se lupta cu problemele cardiovasculare, imbunatateste functia cognitiva la persoanele in varsta, are rol antiinflamator, ajuta la cicatrizare, confera elasticitate vaselor de sange si regleaza tensiunea arteriala, informeaza Yahoo News.

Cum poti scapa de cele mai frecvente defecte dentare in doua saptamani. Odata considerate un lux, fatetele pot reproduce fidel nuanta dintilor si pot corecta rapid strungareata, dintii ciobiti, fisurati, ingalbeniti sau pozitionati necorespunzator. O astfel de procedura se regaseste pe lista de servicii a multor cabinete din tara, la preturi intre 200 si 1.000 de euro pentru fiecare dinte. Cele din portelan au insa viata vesnica si nu impun nicio restrictie alimentara sau vreun tratament special. Integral in EVZ.

Fructele uscate trebuie consumate in cantitati mici. Aceste fructe sunt considerate adevarate surse de sanatate. Pentru ca numarul caloriilor pe care le contin este mare, specialistii germani in nutritie recomanda un consum ce nu trebuie sa depaseasca 25 de grame pe zi. Iata care sunt cele mai cunoscute fructe uscate pe care te sfatuim sa le consumi crude, relateaza Libertatea.