Tratamente exotice cu eficienta dovedita. Chiar daca par niste ciudatenii, tratamentele cu venin de albine, ventuze ori plante care ard sunt practicate cu succes si in centre medicale de prestigiu, inclusiv din Romania. Expertii detaliaza cand este cazul sa se apeleze la astfel de tratamente. Masajul cu ventuze este foarte apreciat in medicina traditionala chineza si este folosit in tratarea bolilor respiratorii, a durerilor de spate si a altor afectiuni. Integral in EVZ.

UtileFoto: Colaj foto

Controlul zilnic al starii de sanatate. Incepeti fiecare dimineata cu un control de rutina asupra corpului. In acest fel, puteti sa depistati la timp o boala grava si sa va tratati corect. Modificarile unᅡghiilor, caderea parului, cearcanele accentuate sau pielea aspra de la subrat pot indica diverse boli care va afecteaza starea de sanatate. De aceea, este bine sa va analizati corpul in fiecare zi si sa va prezentati la medicul de familie, daca observati schimbari neobisnuite, relateaza Romania Libera.

Trucuri sa invingi plictiseala din dormitor. Serviciul, grijile financiare, eterna lipsa de timp si oboseala acumulata in timpul saptamanii sunt dusmanii nevazuti ai vietii sexuale fericite. Preludiul este de multe ori uitat din ratiuni ''economice"! Partenerii au prea putin timp pentru ei, poate ziua de maine se anunta grea la birou, asa ca trec direct la ''felul principal", sarind peste ''aperitiv". Continuarea in Adevarul.

Semnul banal care indica prezenta cancerului. Oamenii de stiinta de la Spitalul Prato din Italia au studiat intre anii 2000 si 2005 un numar de 296 de pacienti cu dureri si inflamatii in genunchi, constatand ca aceste simptome pot fi asociate cu cancerul pulmonar. Toti pacientii au fost barbati de varsta medie, fumatori cronici toata viata, fiind demonstrat ca, la aproximativ 2% din pacienti, cancerul pulmonar a fost asociat cu artrita la genunchi, iar dupa eliminarea cancerului, durerile de genunchi au disparut, anunta Libertatea.

Patru alimente care pacalesc foamea. Ouale, supele si nucile iti dau o senzatie de satietate pe termen lung si te ajuta sa slabesti. Afla din noul numar al revistei ''Click! Sanatate'' in ce cantitate le poti consuma. ul este o combinatie nutritonala cu efect de satietate, prin alaturarea dintre proteine si lipide. Consumate la micul dejun, ouale ofera energie si mentin senzatia de satietate pentru trei-patru ore, informeaza Click.