Dr. Oz te slabeste in 3 pasi. Descopera o dieta revolutionara!Dr. Oz impreuna cu un antrenor recunoscut de fitness recomanda o noua regula de slabit. 90% alimente sanatoase si 10% alimente la care poftesti, dar sunt nesanatoase. Vezi care sunt cei 3 pasi ca sa slabesti, facandu-ti poftele! Poftesti la chipsuri, dulciuri sau alte alimente nesanatoase? Afla cum poti sa le mananci fara sa te ingrasi si fara sa-ti sabotezi dieta! Dr. Oz propune un regim alimentar care contine 90% alimente sanatoase si 10% alimente nesanatoase. Continuarea pe YahooNews.

UtileFoto: Colaj foto

Ingredientele capcana care ne compromit postul. Desi, in timpul postului, rafturile magazinelor sunt pline de tot felul de produse prelucrate denumite ,,de post'' -, tot retetele traditionale, pregatite in casa sunt cele mai indicate. Va prezentam cateva reguli pentru a evita alimentele nesanatoase si pentru a beneficia de nutrientii necesari bunei functionari a organismului. Integral in EVZ.

BPOC va fi a treia cauza de deces in lume. Medicii pneumologi avertizeaza ca bronhopneumopatia obstructiva cronica este o boala neglijata de pacienti si, de aceea, in urmatorii zece ani aceasta va deveni a treia cauza de deces in lume. Bronhopneumopatia obstructiva cronica sau BPOC este o boala pulmonara care face din ce in ce mai multe victime din cauza cresterii numarului de fumatori activi si pasivi, informeaza Romania Libera.

Uleiul de nuci protejeaza arterele. Dincolo de valoarea lor sentimentala, nucile au insa si o foarte ridicata valoare biologica, care le recomanda atat pentru alimentatia persoanelor aflate in convalescenta, cat si a celor sanatoase. Iata de ce chiar si doctorii considera ca nucile sunt un ''aliment-medicament", scrie Click.

Nu mai sta noaptea pe calculator. Devii nervoasa! Nimic nu e mai nociv pentru psihicul uman decat lumina artificiala, sustin cercetatorii de la Universitatea Johns Hopkins din SUA. O echipa de cercetatori coordonata de doctorul Samer Hattar, a pus mai multi cobai sa se uite la ecranul computerului cel putin o ora pe seara, intr-o incapere neluminata. Astfel a descoperit ca in organismul acestora a crescut nivelul hormonilor de stres, a scazut puterea de concentrare si au devenit... isterici, relateaza Click.