Tratament revolutionar impotriva cancerului. Procedura care ar putea salva mii de vieti. Un nou tratament impotriva cancerului la san ar putea revolutiona lumea medicala. Procedura dezvoltata de o firma din Israel presupune inteparea tesuturilor canceroase cu un ac racit in azot lichid pana la -170 de grade Celsius. Procedura este efectuata in numai 15 minute, fara anestezie, transformand tumorile in niste bile de gheata. De asemenea, tratamentul ar putea fi folosit intr-o zi la tratarea bolilor de rinichi, prostata sau a cancerului de ficat. Daca tehnica va fi perfectionata, ar putea inlocui operatiile complicate in tratarea cancerului la san, salvand astfel mii de vieti. Cercetatorii de la compania israeliana IceCure Medical au precizat ca tehnologia va putea fi utilizata in cazul tumorilor cu dimensiuni pana la o minge de golf, scrie EVZ.

UTILEFoto: Colaj foto

Mirodenii care-ti ingrijesc pielea in sezonul rece. Vii obosita de la locul de munca, nu vrei decat sa faci o baie fierbinte si sa uiti de toate? Ca sa ai parte de relaxarea dorita, prepara-ti un elixir revitalizant care sa-ti rasfete simturile. Ai nevoie de o lingura cu ulei de susan, cinci picaturi cu ulei esential de vanilie si de o lingura cu miere. Adauga ingredientele intr-un vas mic si toarna amestecul in apa fierbinte de baie. Stai cel putin 10 minute, poate asculti si muzica preferata pe fundal, si apoi te clatesti cu dusul. Rezultatul? Imposibil de pus in cuvinte, dar garantat la capitolul eficienta! Pielea are nevoie de ingrijire speciala in sezonul rece. Ca sa-ti ajuti tenul sa nu se irite din cauza conditiilor de mediu si a radicalilor liberi, ai nevoie de o masca tonifianta cu ghimbir. Ieftina si usor de preparat, aceasta te va binedispune si-ti va catifela fata cu repeziciune, anunta Adevarul.

Usturoiul te scapa de alergiile de iarna. In sezonul rece, racelile dureaza intre trei si sapte zile, dar simptomele alergiei de iarna persista mult mai mult timp. Iata cateva remedii naturiste care iti pot fi de mare ajutor in cazul alergiilor de iarna. Echinacea. Aceasta planta cu proprietati antivirale si antibacteriene contine polizaharide care pot ridica nivelul globulelor albe. Sunt recomandate trei grame de Echinacea Purpurea luate zilnic atunci cand esti bolnav. Astragalus. Radacina acestei plante medicinale poate fi pusa in supe pentru a stimula sistemul imunitar in timpul sezonului rece. Se recomanda sa iei zilnic 2-6 grame de Astragalus, sub forma de capsule. Usturoi. Pentru a preveni si combate raceala consuma usturoi in stare cruda. Un catel de usturoi consumat zilnic cu diferite alimente este foarte bun, informeaza Libertatea.

Cinci ceaiuri de iarna care "topesc" kilogramele. Cand e frig, bei multe ceaiuri, dar daca stii si ce plante sa alegi, le poti transforma in adevarati aliati ai siluetei! Iata topul celor 5 ceaiuri, care te vor ajuta sa slabesti usor si sanatos. Vremea rece te indeamna sa faci "rezerve" ca sa nu-ti fie frig, asa ca mananci preparate mai bogate in grasimi, proteine si glucide. Si asta se vede in doar cateva saptamani pe burtica, pe coapse si, mai ales, pe... cantar. Ce te-ar putea ajuta sa-ti recapeti silueta? Ceaiurile de iarna, cu proprietatile lor sanatoase, te vor ajuta sa scapi de cateva kilograme in doua saptamani. Pe langa faptul ca-ti vor subtia silueta, acestea te vor ajuta sa faci fata bolilor de sezon si sa-ti intaresti imunitatea. Atentie insa, le bei fara zahar, scrie Click.

Dieta cu rotocoale de vata? Lucruri extreme pe care le fac oamenii pentru a slabi! Atunci cand vine vorba despre slabit, nu exista scurtaturi si nici potiuni magice, spun nutritionistii din toata lumea. Cativa oameni insa au ales sa-si puna sanatatea in pericol, apeland la metode care ar starnit pana si repulsia celor mai infocati fani ai dietelor. Dieta cu viermi. A aparut acum trei ani, in China, dupa ce o studenta a descoperit ca parazitii intestinali consuma o parte din caloriile ingerate de oameni. Mii de chinezi si nu numai au incercat de atunci sa inghita ouale parazitilor, pentru a da jos surplusul de greutate, in ciuda avertismentelor emise de expertii Departamentului de Sanatate din Hong Kong care au aratat ca, pe langa calorii, viermii se hranesc si cu mineralele si vitaminele gazdei, anunta EVZ.