Cum sa transformi o partida de sex mediocra intr-una de vis. Luminile sunt scazute, doua pahare de vin pe jumatate goale stau asezate pe noptiera. Hainele voastre sunt imprastiate pe podea. Va repeziti cu furie si dorinta unul la altul. Sariti amandoi in pat si...Bleah. Nicio explozie de pasiune, nicio dorinta exprimata cu rasuflarea taiata, nicun tumult. Atunci, te intrebi. Cum pot unii in filme sa aiba atata combustibil pentru sex, cand partenerul tau abia poate produce o scanteie? Sexologul Logan Levkoff, autorul cartii "Cum sa-ti convingi nevasta sa faca sex cu tine" sustine ca: "Filmele si spectacolele de televiziune ne prezinta o imagine foarte nerealista despre cum ar trebui sa fie sexul. Toata lumea pare sa aiba orgasm tot timpul, indiferent de ceea ce fac. Cand dai cu nasul de viata reala, simti ca ceva nu se potriveste si te gandesti ca, probabil, e ceva in neregula cu tine sau cu partenerul tau", scrieDoctorulZilei.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Tinerele au pielea mai sensibila si mai stresata decat mamele lor. Cum ar trebui sa-si ingrijeasca tenul zi de zi. Stresul, fumatul, radiatiile ultraviolete, toate isi pun amprenta in mod aproape egal asupra pielii, indiferent de varsta. Numai ca tinerele europence nu sunt la fel de atente cu tenul ca mamele lor, sustin specialistii dermatologi. Foarte multe tinere europence omit o buna parte din pasii necesari pentru ingrijirea corecta a tenului, astfel incat sa intarzie cat mai mult imbatranirea pielii. Asa se face ca"pielea femeilor tinere in jurul varstei de 25 de ani este mai sensibila si mai stresata decat tenul mamelor lor", potrivit microbiologului Carlo Introini, directorul tehnico-stiintific al Shiseido Italia, citat de agentia italiana Ansa. Principalele motive sunt stresul cronic, provocat de programul prelungit de munca - de aproximativ 12 ore - dar si de neglijenta in ceea ce priveste curatarea si hidratarea tenului cu produse cosmetice de calitate. De altfel, specialistul a constatat ca pielea tinerelor este mai deshidratata si mai predispusa la riduri decat pielea femeilor de doua ori mai in varsta, anuntaAdevarul.

Cum facem fata insolatiei? Insolatia ne poate tulbura linistea vacantei atat de asteptate si apare dupa expunerea indelungata la razele solare in perioade de canicula. Se instaleaza mai rapid atunci cand temperatura ridicata a mediului inconjurator este insotita de umiditate crescuta, insolatia fiind produsa de razele ultraviolete B. Mai predispusi la insolatie sunt bolnavii cardiaci (cei suferinzi de o afectiune cardiaca acuta sau cronica), persoanele supraponderale, bolnavii cu probleme endocrinologice sau de metabolism. Insolatia este mai frecventa la varstele extreme (la copii sau la batrani). Trebuie, de asemenea, precizat ca insolatia nu este exclusiv apanajul vacantelor. Ea poate sa apara si la persoane care lucreaza timp indelungat direct sub razele solare (in camp deschis, de exemplu, intre orele 11:00 si 17:00, in perioada iunie - august). Integral peInfomaterna.ro.

Sunt delicioase, dar ne fac rau! Vezi ce fructe sunt "vinovate" pentru imbolnavirea cu hepatita A. Chiar daca au un continut bogat de nutrienti, antioxidanti si vitamine, fructele de padure, mai ales cele congelate, ne pot imbolnavi de hepatita A. Aceasta descoperire a fost facuta, recent, in Statele Unite ale Americii, unde zeci de persoane s-au imbolnavit de hepatita A, dupa ce au consumat fructe de padure congelate, comercializate intr-un lant de supermarketuri din State. Si acesta nu este singurul caz. In urma cu doua luni, in Danemarca, alte zeci de persoane au ajuns la spital, dupa ce au mancat fructe de padure. In urma testelor de laborator, medicii au ajuns la concluzia ca exista o legatura intre infectarea cu virusul hepatitei A si consumul de fructe de padure, scrieLibertatea.

Lista sucurilor care te ajuta sa slabesti. Dieta cu sucuri naturale este considerata o dieta populara si sanatoasa. Vitaminele, mineralele, substantele nutritive si gustul deosebit reprezinta elementele cheie. Specialistii spun ca in doar 5 zile se pot pierde 2 kilograme si nu numai atat: va veti simti mai bine si revigorati. Sucul de varza este unul dintre cele mai recomandate sucuri naturale. Acesta contine saruri naturale, vitamine care intaresc organismul, stimuleaza digestia si elimina toxinele. Sucul de morcovi contine mult fier, fosfor, calciu, magneziu si vitamina A, care intaresc imunitatea organismului si, de asemenea, intarzie imbatranirea. Consumat zilnic, sucul natural de morcovi elimina substantele toxice din organism, asigura sanatatea pielii si ajuta la prevenirea cancerului, anuntaDoctorulZilei.ro.

Prelungirea tineretii incepe de la 40 de ani. Traieste mai mult, dar nu oricum, ci "adaugand viata anilor", era una dintre recomandarile Anei Aslan, parintele geriatriei romanesti. Pentru a te bucura de o longevitate activa, incepe sa iei masuri cat mai devreme. Imaginea batranului garbovit nu trebuie sa ne mai "sperie" in zilele noastre. In ultimele decenii, speranta de viata a crescut, iar estimarile arata ca peste 60 de ani ca vom trai 100 de ani. Si asta pentru ca astazi avem la dispozitie mult mai multe tehnici moderne de depistare si de tratare a bolilor decat in trecut. Insa longevitatea activa depinde in foarte mare masura si de stilul nostru de viata. Nu putem opri imbatranirea, insa putem imbatrani "cu succes", cum spun medicii. Acest lucru inseamna inaintare in varsta cu o buna calitate a vietii si fara boli asociate batranetii, informeazaAdevarul.