Top 10 cele mai periculoase diete. Chiar daca isi ating scopul si duc la pierderi considerabile in greutate, multe diete sunt periculoase pentru sanatate si au numeroase efecte secundare. Cele mai populare metode de a slabi nu au la baza principii alimentare sanatoase si sunt foarte invazive. Medicii sustin ca o dieta periculoasa este cea care are rezultate foarte rapide, mai putin de 1.200 de calorii pe zi si aceleasi alimente de consumat, deoarece poate duce la deficiente nutritionale severe. Printre pericolele unui regim alimentar nesanatos se numara constipatia, ametelile, migrenele si chiar leziunile pe creier, informeaza iVillage, citat de Romania Libera.

UtileFoto: Colaj foto

6 semne ca nu te hranesti corespunzator. E posibil ca micile tale probleme de sanatate sa insemne de fapt ca duci lipsa de ceva anume? Ai grija! Organismul tau incearca sa-ti spuna care sunt vitaminele si mineralele in minus. Continuarea in Click.

Vrei sa visezi frumos? Iata ce trebuie sa faci! Parfum de trandafiri, miros de portocale sau scortisoara. Puteti inmiresma camera, seara, inainte de culcare, cu oricare din aceste arome, daca vreti sa visati frumos. Un studiu realizat de un grup de cercetatori germani, preluat de BBC si Mediafax, a dovedit ca expunerea la mirosuri placute in timpul somnului creeaza stari de bine in vis, scrie Libertatea.

Metode de recuperare atunci cand ne imbolnavim la strand. Vara, tentatia de a face o baie racoritoare la strand sau intr-o statiune unde ne petrecem concediul este irezistibila! Din pacate, bucuria unora dintre noi este de scurta durata. Un bazin, fie ca este in aer liber, fie ca este gazduit in incinta unei statiuni de tratament, daca nu este dezinfectat, zilnic, se transforma intr-un focar de infectie. Ciupercile (micozele) se agata de pielea noastra. Cu multa suferinta si cheltuiala, unii reusesc sa scape de necaz. Primele semne ca apa este infectata se observa pe picioare : pielea este iritata, mancarimile si usturimile sunt greu de suportat. Daca nu se intervine imediat, boala se agraveaza. Continuarea in Click.

Simptomele anemiei. Cand trebuie sa fim ingrijorati? Anemia se dezvolta atunci cand nu aveti suficiente celule rosii, solide si sanatoase pentru a transporta oxigen in tot corpul. Celulele sanguine pot duce lipsa de hemoglobina, proteina care da culoarea rosie sangelui. Anemia afecteaza atat femeile, cat si barbatii si poate fi asociata si cu alte boli. Simptomele anemiei. Daca sunteti obosit chiar daca ati dormit bine sau va lipseste energia pentru activitatile normale, este posibil sa aveti anemie. Aceasta poate fi cauza principala a problemelor de memorie si a schimbarilor din starea de spirit. Principalele simptome ale anemiei sunt slabiciunea, ameteala, pielea palida, durerile de cap, amorteala sau raceala in maini si picioare si temperatura scazuta a corpului, scrie Medlive.Hotnews.ro.