Cele mai bune exercitii pentru tonifierea muschilor fesieri. Vrei sa ai un posterior ferm si perfect definit? Cu ajutorul urmatoarelor exercitii vei obtine rezultatele dorite: Te intinzi cu fata in jos, sprijini barbia pe maini, privirea orientata inainte. Ridici piciorul in spate cat mai sus, eviti sa indoi genunchiul, varfurile degetelor intinse. Executam 3 serii a cate 40 repetari pentru fiecare picior, fara pauza. 1.Ridicari de picioare. Stai intins pe spate cu genunchii indoiti. Ridica bazinul si incordeazati muschii abdominali si fesieri. Mentine pozitia timp de 2 secunde dupa care coboara bazinul. Fa 10 repetari. 2. The plie. Trebuie sa stai in picioare. Departeaza-ti picioarele astfel sa depaseasca lungimea dintre umeri. Bratele trebuie sa fie pozitionate in lateral sau in jos daca vrei sa tii si o greutate in mana. Apoi iti lasi usor fundul in jos, in timp ce iti contracti muschii fesieri. In timp ce te lasi in jos trebuie sa ridici bratele cat mai sus. Trebuie sa stai in aceasta pozitie timp de 20 de secunde si trebuie sa o repeti de 20 de ori, scrieDoctorulZilei.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Mici greseli in dieta ta pe care le faci dupa-amiaza. Noua obsesie a omului modern este sa traiasca o viata sanatoasa si sa urmeze o dieta potrivita. Multi vor ca dimineata sa manance inteligent (cereale integrale, oua fierte si un fruct), se chinuiesc cu salatele la pranz, insa, dupa-amiaza, au mici scapari care se materializeaza in cateva kilograme in plus. Aceste mici evadari din rutina trebuie sa dispara. "Health" ne sfatuieste ce sa eliminam din programul nostru pentru a nu acumula niste kilograme pe care nu vom reusi sa ni le explicam. Sa ciugulesti ceva dupa-amiaza este un mod excelent de a-ti pastra nivelul de energie, mai ales ca exact atunci suntem mai putin productivi. Trebuie, insa, sa tii minte ca este doar o gustare, nu o mica masa. Deci, gusta ceva care nu depaseste 150 de calorii sau chiar mai putin, anuntaAdevarul.

Cafeaua neagra te scapa de vanatai. Sigur la un moment dat, te-ai confruntat cu aspectul inestetic dat de vanatai ca urmare a unei rani sau accident. Afla cele mai bune remedii naturiste pentru tratarea acestor neplaceri: Un amestec de ardei iute, piper si multa vaselina topita are efecte in cazul vindecarii vanataii daca este aplicat direct in zona traumei. Arnica, musetel si coada soricelului, pot fi mixate impreuna intr-o infuzie de plante care vor actiona impotriva vanataii. Acest amestec are si proprietati antiinflamatorii. Frunze de tataneasa macinate. O pasta din aceste ingrediente se va aplica pe zona invinetita. Margarina poate fi aplicata peste vanataie pentru ameliorarea inflamatiei, informeazaLibertatea.

Cum se congeleaza corect alimentele. Rolul congelarii este acela de a conserva o perioada indelungata alimentele. Pentru a incetini activitatea bacteriilor, a microorganismelor si a altor agenti care modifica caracteristicile organoleptice ale alimentelor, acestea se congeleaza la temperaturi care pot varia intre -10 grade C si -40grade C. Temperatura de -10 grade C este temperatura minima necesara pentru stoparea proceselor degenerative. Prin congelare, molecula de apa din tesut ingheata, formand cristale cu atat mai mari cu cat temperatura de congelare a fost mai aproape de 0. Tine cont de faptul ca, prin solidificarea apei, alimentele isi maresc volumul prin congelare. Calitatile alimentelor se mentin ridicate invers proportional cu temperatura, astfel alimentele congelate la temperaturi mai joase vor fi mai aspectuoase odata decongelate decat cele congelate la temperaturi mai putin joase, scrieDoctorulZilei.

Prin exercitii, mintea umana poate atinge imposibilul. Creierul este foarte puternic, cu totii stim asta, dar multi dintre noi nu stiu de cate lucruri e in stare mintea si cat de puternica poate deveni prin exercitii. Antrenamentul creierului, prin repetitie si rutina, ne poate face sa obtinem lucruri ce alta data pareau imposibile. Foarte multe studii au demonstrat legatura dintre meditatie si sanatatea fizica si mintala. Prin meditatie s-a redus depresia si anxietatea si s-a intarit sistemul imunitar. "Cercetarile legate de meditatie, mai ales in ultimii 10 ani, au scos la iveala capacitatea creierului de a se schimba si optimiza in moduri pe care le credeam imposibile inainte", marturiseste cercetatorul Zoran Josipovici. Josipovici, el insusi budist, a studiat calugarii budisti si le-a masurat fluxul sanguin din creier in timpul meditatiei. Calugarii au dovedit o agerime a mintii extraordinara, iar, in anumite cazuri, chiar au reusit sa-si "remodeleze" creierul, anuntaAdevarul.

Superalimente pentru mama si bebe. Toata lumea stie ca, pentru a aduce pe lume un bebelus de nota zece si pentru a pastra intacta si sanatatea mamei, aceasta trebuie sa consume... multe fructe si legume. Corect, dar femeia insarcinata trebuie sa adauge, in meniurile ei si alte alimente esentiale pentru ea si pentru fat. Merita cu prisosinta calificativul "superaliment", pentru aportul de vitamina D si de calciu. O femeie insarcinata are nevoie de 1.000 de miligrame de calciu pe zi, provenit din hrana, iar iaurtul furnizeaza procentul major din acest necesar. Dintre toate legumele verzi, fasolea boabe si broccoli aduc cele mai importante cantitati de fier si fibre. In plus, broccoli frunizeaza vitamina B (aportul insuficient de fier si vitamina B poate cauza malformatii ale fatului), informeazaLibertatea.