Desi pare neobisnuit, vara este un anotimp bun pentru recrutari. Chiar daca multa lume se gandeste la vacanta, unele companii prefera sa isi promoveze ofertele de angajare chiar in sezonul concediilor. De ce prefera unii angajatori sa isi selecteze viitorii angajati in aceasta perioada? Simplu: vor ca, din toamna, noii sositi sa poata lucra la capacitate maxima! Valorifica, asadar, aceste oportunitati, daca esti in cautarea unui loc de munca stabil! Continuarea in Libertatea.

UtileFoto: Colaj foto

Top 10 alimente rosii care previn cancerul. Fructele si legumele rosii sunt bogate in antioxidanti, precum licopen si antociaᅡnina, care protejeaza orgaᅡnismul contra cancerului, diabetului zaharat, artritei si disfunctiei erectile. Alimentele rosii contin vitamine si minerale, care ajuta la transformarea carboᅡhiᅡdraᅡtilor, grasimilor si proteinelor in energie utilizabila pentru organism. Pe langa acestea, fructele si legumele rosii au antioxidanti, care lupta impotriva bolilor prin combaterea efectelor radicalilor liberi, aflam din Romania Libera.

Metode simple pentru cresterea energiei. Oboseala cronica stimuleaza dorinta de a nu face nimic. De aceea, persoanele afectate de aceasta maladie a secolului isi indreapta atentia spre stimulente care creeaza senzatia de falsa energie. O ceasca de cafea in plus, o licoare racoritoare energizanta, ceaiul negru sau o portie dubla de ciocolata energizeaza pentru scurt timp, dar aceste alternative "fura" mineralele din oase si tulbura somnul. In astfel de situatii, nutritionistii europeni recomanda sa se evite curele cu tonice precum spirulina, pudra de orz si algele verzi-albastrui, scrie Click.

Remedii naturale contra suferintelor din dragoste. Da, suferinta din dragoste poate fi tratata si vindecata. Prin metode clasice - psihoterapie, prescrierea de antidepresive, sedative, anxiolitice - sau prin metode mai blande, naturale, deci fara efectele secundare ce insotesc medicatia alopata, potrivit Libertatea.

Dezavantajul dietei vegetariene. Dietele vegetariene nu sunt intotdeauna cea mai buna idee. O dieta bazata doar pe plante te priveaza de vitamina B12, potrivit unei cercetari publicate in Journal of Agricultural and Food Chemistry. Vitamina B12 ajuta organismul sa descompuna homocisteina, un aminoacid din sange care este asociat cu bolile inimii si ale creierului, scrie Medlive.

Nu dormi suficient? Iata ce poti sa patesti. Lipsa somnului poate provoca schimbari in activitatea creierului, determinand unele persoane sa manance mai mult, potrivit unui studiu publicat in revista stiintifica Nature. Studiile au constatat deja o legatura intre diminuarea duratei somnului si cresterea rapida a obezitatii in tarile industrializate, dar cercetatorii nu au putut sa explice pana in prezent motivul, scrie Doctorul Zilei.