​Sexul, cea mai placuta metoda de slabit. Cate calorii arzi cand te dezbraci, cand te saruti sau cand ajungi la orgasm. Cele mai memorabile antrenamente nu se fac la sala, ci in pat. Sexul, dar si flirtul sau micile nebunii din dormitor va fac sa pierdeti calorii. Expertii au calculat cu exactitate cat va solicita jocurile erotice si care sunt cele care va fac sa transpirati mai mult. Preludiul : 238 calorii in jumatate de ora Nu te grabi. Sexul nu este un maraton. Incearca sa prelungesti preludiul cat mai mult incercand sarutari si pozitii care te pun in miscare. Te poti gandi la un alt mod mai placut de a pierde pana la 240 de calorii? Daca te misti incet si senzual, dezbracatul va deveni parte din preludiu. In plus, arzi calorii. Un cercetator italian a descoperit ca numai datul jos al hainelor va duce la arderea a opt pana la zece calorii. Mai mult, cei mai jucausi in dormitor vor fi fericiti sa afle ca efortul de a scoate sutienul cu dintii ii ajuta sa se mentina in forma. Un barbat care alege sa nu isi foloseasca mainile pentru a dezbraca o femeie arde pana la 80 de calorii, scrieDoctorulZilei.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Zece remedii care alina durerile de stomac. Arsura la stomac reprezinta o durere situata in capul pieptului si care poate iradia in spatele stern. Este cauzata de refluxul gastro-esofagian si agravata de pozitia toracelui, respectiv de pozitia- culcat imediat dupa masa, de mesele iritante reci sau fierbinti, de fumatul excesiv si de consumul de alcool. Sunt de ajutor: Tintaura, infuzie dintr-o lingurita de planta la 250 ml de apa clocotita, se infuzeaza 5 minute, se consuma 3 cani pe zi Suc de cartof crud, 2-3 cartofi cu coaja rosie, bine spalati, se introduce cu tot cu coaja in storcator; se consuma imediat (proaspat), pe stomacul gol, dimineata, 50-70 ml, anuntaAdevarul.

Ciocolata care nu ingrasa - mai gustoasa si mai sanatoasa. Sortimentele de ciocolata, delicatese pentru toate gusturile, sunt surse de buna-dispozitie. Desi unele persoane ocolesc aceasta delicatesa pentru ca ingrasa, o invetie de acest fel este binevenita . Cercetatorii de la Universitatea din Warwwick, Marea Britanie, au realizat un nou sortiment de ciocolata cu suc de fructe. Echipa de specialisti a inlocuit untul de cacao si cateva grasimi din lapte continute de sortimentele de ciocolata actuale cu alte lichide: suc de fructe, cola dietetica sau apa imbunatatita cu vitamina C. .Specialistii sustin ca noile ingrediente nu modifica gustul ciocolatei, iar delicatesa va ramane asa cum o stim, doar grasimile vor fi inlocuite cu lichide mai sanatoase, informeazaClick.

Copiii si minciuna. Cand, cum si ce e de facut? Oare la ce varsta incepe copilul sa spuna primele minciuni? Am primit acesta intrebare de la o mamica si m-a pus pe ganduri. Pana atunci, nu-mi pusesem niciodata aceasta problema. Mi-am dat seama ca intrebarea acesta nu are un singur raspuns si cu siguranta nu unul usor. Cum stim ca un copil face distinctia intre fantezie si realitate? Cand sunt foarte mici acesta granita este foarte permeabila. Asa cum spunea si Francois Dolto "varsta la care un copil face diferenta intre fictiune si realitate este foarte variabila". Copilul se joaca foarte mult iar jocul lui se extinde in toate sferele vietii sale. El se joaca cu oamenii, cu jucariile, cu mancarea, cu cuvintele si nu in ultimul rand cu fantezia. Univesul lui este foarte bogat. Pentru el, printi si printese, animale care vorbesc, cai care zboara etc sunt la fel de reale ca si ceea ce adultii numesc realitate, scrieInfomaterna.ro.

Metoda neobisnuita pentru tratarea durerilor de spate. In anumite situatii, administrarea de antibiotice calmeaza considerabil lombalgia cronica. "Este un studiu uimitor, dar convingator", scrie Le Figaro. Cercetari anglo-daneze arata ca in 40% din lombalgiile cronice cu hernie de disc cauza durerilor ar putea fi legata de o bacterie din coloana vertebrala. Este vorba despre Propionibacterium acnes (P. acnes), implicat si in acnee. Specialisti de la Universitatea Danemarcei de Sud din Odensee si de la Birmingham au efectuat cercetarile pe un grup de circa 60 de pacienti care sufereau de mai multe luni de dureri lombare si care trecusera printr-o operatie de hernie de disc (in cursul interventiilor fusesera realizate biopsii). La RMN se pusese in evidenta o anomalie vertebrala cunoscuta radiologilor sub numele de Modic 1 (semnal de inflamare). Coordonatorul lucrarilor arata ca aceasta configuratie poate fi o "semnatura" a prezentei P.acnes, anuntaDoctorulZilei.ro.

Cum iti poti antrena corpul sa faca imposibilul. O singura ora de sport pe zi conteaza pentru rezistenta fizica. Desi aceasta reprezinta doar 4% din ziua ta de lucru, sunt zile in care ne este greu sa ne ridicam din pat. In asemenea momente, ne putem motiva privind oameni care au reusit sa faca imposibilul si au atins extremele prin determinare si curaj. In 1944, James Zarei a castigat "Spartatlonul", o cursa de 250 de kilometri de la Atena la Sparta. I-a luat doar 25 de ore, 59 de minute si 42 de secunde sa parcurga aceasta distanta, oprindu-se doar pentru un pui de somn, o gustare sau un drum la toaleta. Din ce in ce mai multi oameni vor sa alerge la maraton, dar ultramaratoanele sunt un scop atins doar de cei mai duri dintre duri, noteaza "Huffington Post". Totusi, ca pentru orice alta cursa, singurul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa te antrenezi, informeazaAdevarul.