Stai toata ziua la serviciu? Uite cum va fi afectat copilul tau. Copilul tau sta toata ziua printre straini, la scoli sau gradinite cu program prelungit, cu bunici sau cu bone. Pe tine te vede doar dimineata, seara si in weekend. Efectele asupra dezvoltarii lui sunt ireversibile si pe termen lung. Pe termen lung, un asemenea copil va deveni instabil emotional, iar ca viitor adult nu va sti sa daruiasca iubirea pe care nu a primit-o, la randul lui. In plus, se va instraina de parinti, incet, incet, iar relatia cu ei, pe termen lung, poate fi una seaca, lipsita de comunicare, fara implicare emotionala, scrie Click.

UtileFoto: Colaj foto

Care este legatura dintre somnul insuficient si ingrasare. Motivele pentru care persoanele care nu dorm suficient au tendinta de a se ingrasa, mancand mai multe grasimi, sunt prezentate in doua studii realizate recent. Mecanismele din spatele acestei reactii a organismului incep sa se contureze putin cate putin. Doua studii recente au evidentiat astfel o predilectie crescuta pentru alimentele bogate in calorii la persoanele care nu dorm suficient. Continuarea in Romania Libera.

De ce fel de femei sunt atrasi barbatii romani. Barbatii romani sunt atrasi de femeile inteligente, cu un aspect fizic placut si care debordeaza de incredere in propria persoana, potrivit unui studiu realizat de compania de cercetare de piata Cult Market Research. Unul din cinci barbati considera ca cea mai importanta caracteristica a unei femei trebuie sa fie inteligenta. Aspectul fizic placut este o alta insusire preferata de barbati. Feminitatea este reprezentata in mintea barbatilor prin afilierea cu frumusetea, scrie DoctorulZilei.

Asa te imbraci ca sa nu te ia raceala. 5 trucuri ca sa alegi cea mai potrivita vestimentatie in sezonul in care virozele isi fac de cap. Gripa si virozele pandesc la tot pasul. Riscam sa ne imbolnavim mai ales acum, cand e frig si diferentele de temperatura din cursul unei zile sunt semnificative. Medicii spun ca hainele pe care le alegem si materialele din care sunt confectionate au un rol important in mentinerea sanatatii, potrivit Click.

Cum iti organizezi timpul la serviciu. "Nu lasa pe maine ce poti face azi", spune o vorba din batrani. Si bine zice. Cum sa facem sa castigam timp, dar sa obtinem si rezultatele dorite? Specialistii in recrutare si resurse umane de la eJobs iti propun cateva solutii pentru a tine pasul cu obligatiile tale zilnice. Daca zi de zi ai impresia ca nu stii cum trece timpul, cu siguranta trebuie sa te organizezi! Nu e complicat deloc. Ai nevoie de o agenda, de un pix si de cateva minute de gandire. Noteaza sarcinile pe care le ai de realizat peste zi si gandeste- te cum sa le programezi ca sa le poti rezolva pe toate. Atunci cand iti pregatesti agenda, ai grija sa nu fii la limita cu timpul. Integral in Libertatea.