Metode de a scapa de mirosul de tigara din locuinta sau masina ta. Esti fumator si oricat ai aerisi locuinta sau masina, mirosul de tutun persista? Iata cateva trucuri pentru a scapa de mirosul de tutun. Aspira - Microparticule solide ale fumului de tigara pot fi inlaturate prin aspirare. De asemenea, covorasele si scaunele din autoturism pot fi si ele aspirate. Apoi, lasa geamurile deschise si aeriseste bine camera sau masina, scrie Libertatea.

UtileFoto: Colaj foto

Ce risti daca dormi mai mult de 10 ore pe noapte. Nenumarate studii au aratat ca lipsa somnului poate cauza diferite afectiuni. O noua cercetare insa, atrage atentia ca nu ne face bine nici sa dormim prea mult. Un studiu realizat pe 50.000 de persoane a scos la iveala ca oamenii care dorm mi mult de 10 ore pe noapte au acelasi risc ca cei care dorm mai putin de 6 ore. Toti pot face boli grave, cum ar fi diabet, obezitate, anxietate sau afectiuni cardiace, potrivit Doctorulzilei.

Iata cele 5 superalimente ale lunii octombrie! Este toamna, anotimp al fructelor si legumelor care sunt deosebit de folositoare pentru sanatate. Cercetatorii de la Academia de Nutritie din SUA au alcatuit lista celor cinci superalimente care nu trebuie sa ne lipseasca de pe masa in luna octombrie. Merele, dovlecii, ardeii, dovleceii si perele ne ajuta sa avem o sanatate de fier, aflam din Click.

Obiceiurile proaste care distrug relatiile de cuplu. Suntem oameni, asadar nu suntem perfecti. Cu totii facem greseli. In timp ce unele nu au consecinte importante, altele ne pot distruge relatiile de cuplu fara sa ne dam seama, in special cand este un obicei pe care il repetam la nesfarsit, fara intentia de a rani sentimentele celuilalt. Ce gesturi nu ar trebui sa mai faci, daca nu vrei sa ajungi la despartire. Continuarea in Libertatea.

Mesajele de pe mobil ne pot strica somnul? Multi oameni spun ca nu pot trai fara telefonul mobil, dar aceasta dependenta le poate face mai mult rau decat bine, avertizeaza expertii. Un nou studiu a aratat ca cei care trimit prea multe mesaje pe celular pot sa aiba probleme cu somnul. Cercetatorii cred ca acest lucru este cauzat de faptul ca oamenii se simt presati sa raspunda imediat si dorm cu telefonul langa pat, fiind treziti peste noapte de mesajele pe care le primesc, noteaza Click.

Ce sa mananci ca sa obtii un abdomen plat in cel mai scurt timp. Este adevarat ca poti slabi mancand, insa trebuie sa tii cont ce alimente alegi. Iata ce trebuie sa contina dieta ta daca vrei sa ai un abdomen plat. Lactate - Branza, iaurtul si laptele contin proteine care ajuta la dezvoltarea tesutului muscular si calciu pe care te poti baza daca vrei sa scapi de colacei. Teoria a fost testata pe soareci supraponderali care au dat jos 42% din greutatea corporala dupa ce au primit suplimente de calciu, scrie Doctorulzilei.