Sucul de grepfruit "taie" efectul contraceptivelor! Un studiu realizat recent arata ca romancele au, in medie, 38 de contacte sexuale neprotejate intr-un an. Aceeasi cercetare mai arata ca jumatate dintre femeile din Romania se expun sarcinii nedorite, preferand metodele cu risc mare de "accident". Multe aleg astfel de variante tocmai pentru ca nu sunt informate corect despre metodele de contraceptie eficiente si de-spre contraceptia de urgenta. 1. E periculoasa pentru organism? Pastila contraceptiva de urgenta previne sau intarzie eliberarea unui ovul din ovar cu ajutorul unui hormon, care este prezent si in multe contraceptive cu administrare regulata. Nu este periculoasa si este indicata pentru situatiile de urgenta, in care metoda contraceptiva folosita in mod obisnuit a esuat. Continuarea in Libertatea.

UtileFoto: Colaj foto

7 secrete Feng Shui care sporesc succesul in afaceri. Oamenii de afaceri chinezi folosesc Feng Shui petru a avea un atu asupra concurentei. Desigur, noi europenii am putea spune ca aceste superstitii sunt inutile insa e intersant de observat ca incetul cu incetul si oamenii de afaceri de succes europeni recunosc ca au adoptat tehnici speciale Feng Shui care sunt specifice afacerilor si care pot spori succesul in afaceri. Iata 7 secrete Feng Shui care sporesc succesul in afaceri - de care e bine sa stii si tu, pe Desprecopii.ro.

Ceaiul rosu te apara de afectiunile toamnei. Unul dintre cele mai bune ceaiuri pe care le poti bea in serile racoroase de toamna este cel rosu, sau Rooibos, cum mai este numit. Bogat in zinc, calciu, magneziu, potasiu, fier si antioxidanti, el intareste sistemul imunitar si are calitati antivirale, antiinflamatoare. In plus, e cunoscut de mii de ani ca remediu pentru durerile de cap ce pot fi provocate de vremea schimbatoare. Mai e recomandat in insomnii, iritabilitate, astm, slabiciuni osoase, hipertensiune arteriala sau alergii. Nu contine cofeina, putand fi consumat la orice ora din zi si din noapte, scrie Click.

Ten stralucitor cu ajutorul strugurilor. Pe langa faptul ca este un remediu natural si bland impotriva indigestiei, strugurii, cei negri mai ales, sunt foarte eficienti pentru indepartarea celulelor moarte ale pielii. Bogati in minerale si antioxidanti, strugurii actioneaza impotriva radicalilor liberi care duc la imbatranirea pielii, avand efect inclusiv in acnee. Cea mai simpla masca pentru redarea aspectului matasos al pielii poate fi preparata din struguri cu boabe mari si zemoase, mixati in blender. Se aplica pe fata si se lasa sa actioneze 20 de minute, dupa care se clateste, potrivit DoctorulZilei.ro.

De ce vitamine are nevoie copilul tau in sezonul rece? Le gasesti in peste, seminte, fructe si legume. E de ajuns sa te gandesti la faptul ca vine frigul si copilul tau e in colectivitate si e suficient sa incepi cu grijile. Asa ca, in loc sa intri in panica, mai bine te-ai gandi ce vitamine sa-i oferi pentru imunitate prin intermediul alimentatiei. Vitamina A este numita si vitamina "anti-infectii" datorita rolului sau in sustinerea sistemului imunitar. O poti gasi sub doua forme: de origine animala (retinolul, care este inmagazinat in organism) si forma de origine vegetala (betacarotenul, care este convertit in retinol daca nivelul din organism nu este suficient). Integral in Click.