Cum e viata sexuala la 80 de ani? Ai fi uimit sa afli raspunsul. Desi pare greu de crezut, persoanele trecute bine de 50 de ani au o viata sexuala activa. Potrivit unui nou studiu, un sfert dintre persoanele de 75 pana la 85 de ani au facut sex in ultimul an, de asemenea trei sferturi dintre cele din grupa de varsta 57-64 de ani si jumatate dintre cele intre 64 si 75 de ani. Cercetarea a mai scos la iveala ca o treime dintre pensionarii cu varste intre 75 si 85 de ani au facut sex oral in ultimul an. Studiul a fost publicat in New England Journal of Medicine si a aratat ca varstnicii sunt neasteptat de activi in dormitor. Desi interesul pentru sex tinde sa scada pe la 70 de ani, mullti pensionari continua sa aiba parte de actiune in asternuturi si cu mult timp dupa, scrieDoctorulZilei.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Terapia prin culoare, perfecta pentru zilele de sarbatoare. De ani buni se stie ce rol important au culorile in sanatatea noastra. Culoarea ne afecteaza sentimentele, starea de spirit si emotiile. Terapia prin culoare - cromoterapia - poate fi folosita la capacitate maxima in timpul sarbatorilor de iarna, atunci cand impodobim bradul, cand luminam casa sau cand ne imbracam pentru petrecerea de Revelion. Culorile pot fi de ajutor in multe feluri, insa sarbatorile de iarna ne ofera posibilitatea de a decora casa si bradul, masa de sarbatoare sau cadourile in culorile potrivite personalitatii si dispozitiei noastre. O preferinta pentru o anumita culoare poate insemna doua lucruri: fie o exprimare a personalitatii - cand alegi culoarea potrivita modului tau de a fi, cum ar fi verdele si dragostea de armonie si de natura, fie o completare - cand alegi culorile de care ai nevoie mai mult, cum ar fi rosul pentru o persoana mai putin activa, mai sedentara, din dorinta de a se schimba, anuntaAdevarul.

Otrava din frigider. Cinci alimente care te omoara! Zaharul, mezelurile, branzeturile, legumele, bauturile carbogazoase, toate produsele acestea ar trebui sa te hraneasca, asa-i? Ei bine, nu, ele iti fac mai mult rau decat bine. Astazi le vom lua pe rand, vom vedea ce spun specialistii si vom alege daca sa le mai consumam sau nu! Zaharul, la fel de nociv ca alcoolul Diabetul, bolile cardiovasculare, obezitate si cancer. Acestea ar fi cele mai grave afectiuni provocate de prietenul nostru, zaharul. Nu o spunem noi, ci specialistul in boli infectioase tropicale, Didier Raoult, profesor la Facultatea de Medicina din Marsilia. Sa nu crezi ca inlocuitrii artificiali sunt mai buni, informeazaLibertatea.

Papadia are beneficii nebanuite precum distrugerea celulelor canceroase. Desi este considerata de multi o buruiana incomoda si nefolositoare, papadia este o planta medicinala deosebit de valoroasa. Radacinile de papadie contin taraxacina - un principiu amar deosebit de valoros in tratarea bolilor digestive. Frunzele contin proteine, glucide, vitaminele A, B, C si D. De regula, medicii specialisti in bolile de ficat stiu ca papadia are o influenta cat se poate de benefica asupra ficatului. Tulpinile proaspete, din care se consuma cate 5-6 pe zi, in stare cruda, ajuta rapid in hepatita cronica. In icter si in afectiunile splenice, papadia se foloseste, de asemenea, cu succes, scrieDoctorulZilei.ro.

Cum te da sperma de gol cand crezi ca partenera te insala. In cazul in care ai impresia ca partenera te insala, sperma te poate trada. Un sexolog sustine ca pana la 40% din spermatozoizii ejaculati sunt, de fapt, spermatozoizi "kamikaze" sau "luptatori" programati sa impiedice sperma altcuiva sa fertilizeze ovulul partenerei. Atunci cand un barbat este suspicios la adresa fidelitatii partenerei, numarul spermatozoizilor agresivi creste pentru a se lupta cu eventualii spermatozoizi intrusi, noteaza "Daily Mail". "Cercetatorii au studiat spermatozoizii si se pare ca exista spermatozoizi kamikaze, ucigasi, care sunt creati special pentru lupta. 40% din sperma ejaculata este proiectata pentru a se lupta cu spermatozoizii altui barbat", conform sexologului american Lindsey Doe, anuntaAdevarul.