5 lucruri pe care trebuie sa le ai la tine in noaptea de Revelion. Pentru ca anul nou sa te prinda pregatita si sa fie mai bun ca anul acesta, trebuie sa te inarmezi cu 5 lucruri despre care se zice ca iti garanteaza un an mai bun. Care sunt acestea aflati de la Perfecte.ro.

UtileFoto: Colaj foto

Horoscopul financiar pentru 2014. Sagetatorii, cei mai avantajati la bani. Click ne spune cum vom sta cu finantele in 2014. Avantajati din punct de vedere financiar in acest an vor fi Gemenii, Racii, Sagetatorii si Varsatorii.

Dulciurile care nu ingrasa. Sfaturi de la nutritionisti pentru diabetici, cardiaci si pentru cei care tin la silueta. De Sarbatori, este greu sa rezistati tentatiei de a gusta dulciuri. Daca suferiti de vreo afectiune sau nu doriti sa va ingrasati, aflati ca exista si produse mai putin nocive. Nutritionistii recomanda prajiturile cu fructe, pe cele care contin multa faina si pe cele care au indulcitori, nu zahar. In loc de sucuri, sunt de preferat compoturile fara zahar adaugat, scrie Doctorulzilei.ro.

Cinci motive pentru care perioada dintre Craciun si Revelion este cea mai periculoasa a anului. Riscul de infarct sau indigestie creste semnificativ in perioada dintre Craciun si Anul Nou, insa pericolele care ne pandesc pe fiecare in parte in aceasta perioada sunt mult mai numeroase si neasteptate. Cinci motive documentate de cracked.com pentru care perioada dintre Craciun si Revelion este cea mai periculoasa a anului, in Jurnalul National.

Migrenele sunt mai frecvente de Sarbatori. Motivele pentru care apar sunt neasteptate. Printre ele sexul si mirosurile. Aglomeratia, calatoriile, stresul din aceasta perioada sunt tot atatea motive pentru care se pot declansa migrenele. O persoana din patru este afectata de dureri de cap, arata statisticile Migraine Research Foundation. Continuarea pe Doctorulzilei.ro.