Fumatul afecteaza toate organele corpului. Fumatul afecteaza toate organele corpului, putand sa cauzeze, pe langa cancer pulmonar, numeroase afectiuni grave, a avertizat vineri, intr-un raport, seful interimar al directiei pentru sanatate publica din Statele Unite. "La jumatate de secol dupa publicarea primului raport (...), care a stabilit pentru prima oara o legatura intre tigari si cancerul pulmonar, lista deja lunga a maladiilor provocate de tutun si fumatul pasiv continua sa creasca", a subliniat medicul Boris Lushniak, seful interimar al directiei pentru sanatate publica din SUA. Integral in Romania Libera.

UtileFoto: Colaj foto

Cele mai cautate si mai banoase job-uri ale viitorului! Iata ce meserii noi au aparut. Lumea si tehnologia avanseaza, iar piata locurilor de munca trebuie sa tina pasul. De aceea, expertii in domeniul au alcauit o lista a celor mai bine platite joburi ale viitorului, prin prisma faptului ca acestea vor fi la mare cautare, scrie Libertatea.

Fructele sunt mai sanatoase decat sucul lor. Stiai ca daca consumi, in fiecare saptamana, cel putin doua portii de afine, struguri, mere si pere, iti scazi riscul de a dezvolta diabet de tip 2 cu pana la 23%? Iar daca bei doar suc de fructe efectul este opus? Continuarea in Click.

Cum sa rezisti tentatiei de a-ti insela partenerul? Aproape ca nu exista cuplu in care, macar o data, unul dintre parteneri sa nu fi fost tentat sa insele. De ce reusesc unii sa depaseasca momentul, iar altii nu? Cateva sfaturi despre va puteti abtine, de la Doctorulzilei.ro.

Cinci alimente care afecteaza libidoul masculin. Dieta influenteaza atat starea de sanatate generala, cat si viata sexuala, iar acest lucru este valabil si in cazul barbatilor, afirma cercetatorii americani, care au identificat principalele cinci alimente care influenteaza negativ libidoul masculin, potrivit Romania Libera.

Mergi de multe ori la baie? Iata ce boli cauzeaza urinarea frecventa. Urinarea frecventa, insotita de febra, durere, voma, senzatii de sete, oboseala sau disconfort la nivelul abdomenului, reprezinta un semn de infectie a tractului urinar sau a altor organe. Alte posibile cauze ale urinarii frecvente includ diabetul, sarcina, problemele cu prostata, cistita sau atacul cerebral. Indiferent care sunt motivele ce va fac sa mergeti des la toaleta, apelati la un medic specialist pentru tratament, va indeamna Doctorulzilei.ro.