Atentie la regimurile de slabit! O dieta la moda poate cauza aparitia pietrelor la rinichi. Adoptarea unei diete pe baza de proteine creste riscul dezvoltarii bolilor de rinichi, atrag atentia expertii. Cercetatorii sunt de parere ca regimurile de slabit precum faimoasa dieta Dukan pot duce la aparitia calculilor renali. ''O dieta bazata pe proteine mobilizeaza rapid rezerverele de grasime, dar creste aciditatea in organism afectand serios rinichii si inima", sustine si nutritionistul Corina Zugravu, potrivit Doctorulzilei.ro.

UtileFoto: Colaj foto

Cum feresti copiii de pericolele din casa. Desi poate parea ciudat, accidentele domestice sunt mult mai frecvente decat cele rutiere. Iar copiii si persoanele varstnice sunt cel mai des afectate, pentru ca sunt neatente sau neputincioase. Libertatea te invata ce masuri sa iei pentru a evita astfel de evenimente nedorite.

Mesteci guma? Ai grija, o sa-ti cada dintii! Dentistii cu siguranta nu ti-ar recomanda sa mesteci guma si sa risti astfel sa ramai fara plombe in gura. Mesteci guma pentru a scapa de stres? Vrei sa scapi de mirosul urat? Sau crezi in reclame si speri sa scapi de resturile de mancare dintre dinti? Oricare ar fi motivul, specialistii din cadrul Ministerului Sanatatii american avertizeaza ca... guma de mestecat dauneaza grav sanatatii. Click iti prezinta 6 pericole la care te expui atunci cand crezi ca iti cureti dantura.

Vrei sa fii perfecta la locul de munca? Iata cateva reguli pe care trebuie sa le respecti la birou! O femeie trebuie sa fie foarte atenta la modul cum se comporta la birou, fara sa isi deranjeze colegii. Comportamentul la birou este foarte important pentru orice angajat. Cateva reguli pe care o femeie trebuie sa le respecte la locul de munca, in Libertatea.

De ce sunt barbatii casatoriti mai sanatosi decat burlacii. Barbatii care au o casnicie stabila sau sunt implicati intr-o relatie de lunga durata au oase mai puternice decat cei ale caror casnicii au esuat, se arata intr-un nou studiu. Pentru realizarea acestui studiu a fost considerata importanta si varsta barbatilor. Potrivit cercetatorilor, barbatii care se casatoresc inainte de a implini varsta de 25 de ani au oase mai slabe decat cei care au spus "da" mai tarziu, scrie Doctorulzilei.ro.