Cafeaua, mai importanta decat sexul. Ce au descoperit oamenii de stiinta. Oamenii ar fi in stare sa renunte la orice, mai putin la bautura lor preferata. Un studiu controversat arata ca, pusi sa aleaga intre cafeaua si sexul de dimineata, oamenii aleg prima varianta fara sa clipeasca. Motivele sunt cel putin interesante. Chestionarul pus la cale de grupul hotelier Le Meridien a scos la iveala faptul ca 53% dintre oaspeti au prefera sa-si inceapa ziua cu o cafea tare in locul unei partide de amor. Continuarea pe Doctorulzilei.ro.

UtileFoto: Colaj foto

Iti cade parul? Foloseste comprese cu ulei de nuca. Caderea parului se intensifica iarna, din cauza imunitatii scazute. Specialistul Click!, dr. Ovidiu Chis, expert in medicina traditionala indiana, ne ofera cateva solutii naturiste pentru aceasta problema. Stresul, poluarea, alimentatia haotica, toate ne influenteaza negativ sanatatea. Unul din semnalele de alarma pe care corpul nostru le transmite este caderea parului, scrie Click.

Inalt sau scund? Cine are parte de o viata mai lunga. Lipsa unei anumite celule poate adauga ani de viata unora dintre noi. Durata de viata a unei persoane este dictata de inaltime, arata studiile, iar in acest caz, mai mult nu inseamna neaparat mai bine. Inaltimea variaza de la om la om in functie de factorii de mediu, dieta si pozitia geografica, iar oamenii scunzi ar putea fi mai avantajati. Cercetatorii francezi cred ca acestora le lipseste hormpon de crestere care se credea inainte ca ar actiona ca o pilula anti-imbatranire, scrie Doctorulzilei.ro.

Depresia iti da tarcoale? Vremea mohorata nu e singura cauza. Frigul si lumina stearsa a zilelor de iarna nu ne ajuta sa vedem viata in culori calde. Dar optimistii trec cu bine peste aceasta perioada a anului. Pesimistii, insa, sunt la un pas de depresie. Mai ales daca iau medicamente ce induc o astfel de stare. Specialistii revistei Libertatea pentru femei au, insa, solutii.

Amenajeaza-ti o mini gradina zen pe birou. In timpul orelor lungi petrecute la birou ni se intampla sa visam uneori cu ochii deschisi la un loc linistit, unde sa ne oprim pentru cateva clipe si sa ne relaxam. Un fel de gradina Zen in care toate lucrurile se intampla cu rabdare si calm, potrivit Casamea.ro.