Atentie la calorii! Uite cat trebuie sa consumi in functie de sex si varsta. Fie ca provin din alimente sanatoase sau nesanatoase, daca depasesti doza recomandata risti sa te ingrasi. Suntem preocupati de mancarea sanatoasa, citim eticheta cu ingrediente de pe alimentele pe care le cumparam, dar uitam adesea sa verificam numarul caloriilor. Multe alimente, chiar daca sunt sanatoase, sunt bogate in calorii si nu-i avantajeaza deloc pe cei care tin la silueta, noteaza Click.

UtileFoto: Colaj foto

Prezervativul-minune care sporeste placerea sexuala. In ciuda faptului ca este una dintre cele mai eficiente metode de contraceptie, prezervativul este adesea criticat pentru ca scade placerea sexuala. Tinand cont de acest lucru, Firaz Peer si Andrew Quitmeye Peer, doi studenti americani au creeat un prototip al unui prezervativ electric. Acest duce la intensificarea placerii trimitand mici impulsuri electrice in interior, potrivit Doctorulzilei.ro.

5 probleme de sanatate pe care le poti rezolva prin masaj. De mii de ani, masajul a fost si este considerat un ritual sanatos atat pentru corp, cat si pentru minte. Pozitia incorecta la birou, stresul, sedentarismul sunt doar cateva elemente care dauneaza grav organismului. Asa apare celulita, durerile ca spate, de cap, probleme care pot fi rezolvate cu un masaj. Ce metoda mai placut de tratament poti gasi?, scrie Click.

13 lucruri surprinzatoare pe care le poti face cu cojile de banana. Banana poate fi considerat un fruct-minune, cea verde fiind eficienta in prevenirea, dar si in tratarea ulcerului, precum si in suprimarea pietrelor la rinichi. In timp ce banana verde este un bun antidiareic, fructul copt protejeaza pielea impotriva radiatiilor solare. Mai mult, are numerosi antioxidanti, contribuind la incetinirea ritmul de imbatranire a celulelor. Integral in Romania Libera.

Alimentele care combat bolile de tiroida. Tiroida este o glanda endocrina, in forma de fluture, situata in zona cervicala anterioara, deci la nivelul gatului, deasupra manubriului sternal, intre cei doi muschi sternocleidomastoidieni. Hormonii tiroidieni sunt necesari oricarui proces ce se deruleaza in organism. Pornind de la crestere, hormonii tiroidieni sunt responsabili pentru aparitia nucleilor de osificare, sunt raspunzatori de termoreglarea organismului (fabrica caldura), sunt cei care diferentiaza sistemul nervos si au un rol major in metabolisme (glucidic, lipidic, proteic..etc), scrie Doctorulzilei.ro.