Obiceiul care le poate ajuta pe femei sa-si reduca riscul de cancer, indiferent ce varsta si ce greutate corporala au. Femeile de orice varsta isi pot scadea riscul de cancer mamar cu 11% daca fac in fiecare zi o ora de exercitii fizice. Cercetatorii francezi au examinat rezultatele provenite de la 37 de studii care au inclus mai mult de patru milioane de femei. Acestia au descoperit ca indiferent ce varsta si cat cantaresc, femeile care faz zilnic o ora de exercitii, sunt mai putin predispuse sa dezvolte cancer de san, scrie Doctorulzilei.ro.

UtileFoto: Colaj foto

Cum poate afecta criza economica sanatatea populatiei? Statistici. Cresterea somajului a dublat numarul depresiilor. Criza economica a generat, in Romania, tot mai multe situatii in care unele persoane ajung la psihiatru cu stari depresive de diferite intensitati, ce debuteaza in contextul iminentei somajului sau a pierderii locului de munca. "Statisticile oficiale arata ca rata somajului a fost in ianuarie de 7,3 la suta, in crestere aproape continua de la declansarea crizei. In astfel de situatii, importanta este varsta (persoanei vulnerabile - n.red.)", aflam din Romania libera.

Electrocasnicele ne imbolnavesc de inima. De la mixer la uscatorul de par, casele noastre sunt o puzderie de sunete. Cercetarile arata insa ca aceste zgomote ne pot imbolnavi, provocand stres pentru 20% din cei care le folosesc in mod frecvent. Astfel, masina de spalat, aspiratoarele sau chiar ventilatoarele sunt responsabile pentru nivelul ridicat de stres din viata de zi cu zi. Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii, 40% din populatia Europei este expusa la niveluri de zgomot de peste 55 decibeli, aproximativ acelasi nivel cu un birou zgomotos, scrie Click.

Ce risti sa patesti daca folosesti servetele demachiante. Servetelele demachiante - ieftine si usor de folosit - desi par alternativa ideala la metodele clasice de demachiere, prezinta o serie de efecte secundare neplacute pentru ten, de la favorizarea ridurilor pana la pungi sub ochi si acnee, au constatat expertii britanici. Expertii in sanatate si cosmetica afirma ca servetelele demachiante nu curata eficient tenul si, in loc de aceasta, imprastie impuritatile si machiajul, cauzand iritatii si chiar alergii, potrivit Doctorulzilei.ro.

3 tipuri de sex adorate de barbati, in functie de zodie. Modul in care face sex un barbat este puternic influentat de semul sau zodiacal. In functie de zodie, poti afla care sunt tipurile sale preferate de sex, care il satisfac... in totalitate. Libertatea iti spune ce se afla in top 3 tipuri de sex adorate de barbati, in functie de semnul zodiacal!