Cum sa mananci sanatos in post. Primavara, un regim de detoxifiere a organismului este chiar indicat, iar postul Pastelui e ocazia perfecta. Practic, cine tine post, impusca doi iepuri dintr-un foc. In tot acest timp, nu se mananca carne, lapte, oua sau produse din carne sau lapte si se evita alimentele care contin aditivi alimentari ori conservanti. Pentru a-ti asigura totusi necesarul de proteine, lipide, glucide, vitamine si minerale, indispensabile organismului, trebuie sa ai o alimentatie variata si sa respecti cateva sfaturi, potrivit Click.

UtileFoto: Colaj foto

6 noi metode de detoxifiere. Hainele sunt mici si stramte, fermierii ne ofera o gramada de produse proaspete si delicioase, saptamanal mergem la cate o nunta sau un party. E primavara. Un anotimp perfect pentru a ne curati organismul. Facuta bine, o cura de detoxifiere poate adduce avantaje atat trupului cat si mintii si nu exista moment mai bun pentru asa ceva decat in lunile calde. Iata cateva dintre cele mai simple si la indemana metode de detoxifiere pe care le poti incerca, scrie Romania Libera.

Cum sa-ti albesti dintii acasa? Pe langa periajul regulat si folosirea atei dentare, anumite alimente te pot ajuta sa iti albesti dintii. Iata care sunt acestea: Nucile si migdalele indeparteaza placa dentara si petele de pe suprafata dintilor, datorita continutului de proteine si de grasimi sanatoase. Lamaile : clateste-ti gura cu suc de lamaie, o data pe saptamana. Lamaia este un bun agent de albire. Continuarea pe Doctorul zilei.

Iata cum te poti energiza primavara! Odata cu primavara ne bucuram de soare si caldura dar, in acelasi timp, ne simtim lipsiti de energie. Cateva solutii pentru a alunga aceasta stare de oboseala, in Click.

8 mituri despre menstruatie. Ce poti face pentru a-ti scurta menstruatia? Ce iti este interzis sa faci in acea perioada a lunii? Raspunsul e acelasi: nimic. Afla care mituri despre menstruatie sunt false din Libertatea.