​Cum sa slabesti rapid dupa Paste. Sapte reguli de aur. Mesele de sarbatori, prilej de voie buna alaturi de cei dragi si de feluri delicioase de mancare, au uneori si efecte mai putin placute: kilogramele in plus. Lista urmatoare contine sfaturi si sugestii de la experti pentru a slabi eficient dupa intalnirea traditionala de Paste cu drobul, carnea, ouale si cozonacul carora cu greu le putem rezista. Persoanele care si-au mentinut departe kilogramele in plus pentru ani buni mananca, de obicei, de cinci ori pe zi. Mesele usoare si frecvente iti tempereaza apetitul, cresc nivelul de energie si buna dispozitie si chiar imbunatatesc metabolismul, procesul de digestie arzand calorii. Setea este adesea confundata cu senzatia de foame, motiv pentru care este recomandat ca atunci cand simti nevoia de a rontai ceva sa bei apa mai intai. Apa ajuta si la senzatia de satietate. Unii experti sugereaza cateva inghitituri de apa sau chiar de cei rece inainte si in timpul mese, scrieDoctorulZilei.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Zaharul este mai periculos decat cocaina pentru ca e legal. Oamenii iubesc zaharul. Mancam mult si din belsug. Am putea spune ca suntem dependenti de zahar. Insa cat de rea este aceasta dependenta? Pai... este atat de grava incat este comparata cu dependenta de cocaina. "O sursa de calorii complet inutila pentru organism". Asa a fost numit recent zaharul de medici de nivel international care, observand la cabinet tot mai mult, pe zi ce trece, efectele unei alimentatii bogate in dulciuri rafinate, s-au hotarat sa-si uneasca fortele impotriva acestui aparent inofensiv "sabotor" al sanatatii. Miscarea lor poarta numele "Actiunea impotriva zaharului" si se incadreaza in tendinta mondiala, sustinuta de Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS), de a limita cu toate mijloacele posibile consumul de zahar al populatiei, anuntaAdevarul.

Bea apa sarata dimineata ca sa-ti detoxifiezi colonul! Cura cu apa sarata dimineata este una din cele mai ieftine si simple modalitati de a-ti detoxifia colonul. Iata cum se face si care sunt beneficiile! Desi nu este un tratament prea placut, cura cu apa sarata dimineata este simpla si ieftina. Ce trebuie sa faci: incalzeste un litru de apa (nu trebuie sa firaba neaparat), adauga in oala doua linguri de sare de mare si amesteca pana cand se dizolva. Nu folosi sare de masa de la supermarket pentru ca efectul nu va fi acelasi, informeazaUnica.ro.

Declinul mintal incepe mult mai devreme: de la 24 de ani creierul incepe sa-si piarda din abilitati. Abilitatile noastre intelectuale incep sa se piarda cu mult inainte decat se credea, varsta de 24 de ani devenind un nou punct de cotitura in ceea ce priveste declinul mintal, potrivit unui nou studiu. Un studiu efectuat pe mai mult de 3.300 de voluntari a abordat legatura dintre varsta si viteza cu care oamenii iau decizii. Astfel s-a descoperit ca declinul mintal incepe mult mai devreme decat se credea, adica in jurul varstei de 25 de ani, si nu la 50, anunta publicatia "Time". Oamenii de stiinta canadieni sunt de parere ca in ceea ce priveste abilitatea mintala a creierului, situatia incepe sa decada incepand cu varsta de 24 de ani. Ei au ajuns la aceasta concluzie dupa ce au studiat 3.305 de voluntari cu varsta cuprinsa intre 16 si 44 de ani, scrieAdevarul.

Tratamente naturiste pentru mahmureala. Petreceri cu cei dragi, multa mancare, multa bautura si uite asa, din vorba in vorba, ai intrecut masura si te-ai trezit mahmura. Noi iti oferim cateva solutii ca sa te pui repede pe picioare. Durerile de cap, uscaciunea gurii, greata, senzatia de disconfort sunt simptomele care apar in urma consumarii unei cantitati mari de bauturi alcoolice in scurt timp. Alcoolul este diuretic si produce dilatarea vaselor de sange. Durerile de cap si starea generala de disconfort, caracteristice mahmurelii, sunt efectul deshidratarii organismului, cu pierdere de minerale, al scaderii glicemiei si al dilatarii vaselor de sange de la nivelul creierului. Simptomele mahmurelii dureaza circa 24 de ore, anuntaLibertatea.