Semne care te trimit la medic. "Ignor disconfortul si va trece." De cate ori nu ai avut o astfel de reactie in fata unei ameteli sau a unei dureri in piept? Desi unele simptome par banale, corpul te avertizeaza ca ai putea avea o boala. Afla ce afectiuni pot ascunde urmatoarele semne, din Click.

UtileFoto: Colaj foto

Cinci reguli de aur prin care iti poti creste performanetele in pat fara sa apelezi la pilula albastra. Un nou studiu arata ca barbatii care se confrunta cu disfunctii erectile nu au nevoie neaparat de medicamente. Pierderea in greutate, alimentatia sanatoasa, exercitiile fizice, reducerea consumului de alcool si somnul pot combate cu succes impotenta, potrivit unui studiu publicat in Journal of Sexual Medicine, citat de Doctorul zilei.

Cum se consuma corect grasimile. In incercarea de a adopta o dieta sanatoasa, tot mai multe persoane fac o greseala grava: eliminarea totala a grasimilor din alimentatie. Grasimile intra in structura tuturor celulelor si au un rol deosebit de important pentru buna functionare a sistemului nervos. De asemenea, intaresc sistemul imunitar si contribuie la absorbtia vitaminelor A, D, E si K, scrie Romania Libera.

Cele 5 cuvinte care il dau de gol pe un barbat cand minte. Potrivit unui studiu recent, realizat de sociologi britanici, sunt cinci cuvinte care arata cand un barbat minte. Cercetarea mai releva si cabarbatii aflati intr-o relatie au tendinta de a minti mai mult decat femeile, potrivit Gandul.

7 alimente care te ajuta sa arati minunat. Daca vrei sa arati minunat, nu trebuie sa mergi neaparat la sala sau sa recurgi la diferite tratamente cosmetice. Este suficient sa introduci cateva alimente in dieta ta. Afla din Click ce sa mananci ca sa fii in forma in aceasta vara!