5 miscari simple care ard grasimea. Secretul slabirii nu consta numai din diete drastice. Pentru a ne pastra silueta de mare folos sunt exercitiile fizice. Sportul regleaza metabolismul si arde caloriile. Iata cinci miscari simple care ard grasimea foarte repede: 1. Exercitii cu mingea: Stand in pozitia drepti cu picioarele distantate ridicati mingea deasupra capului. Aplecati-va si aruncati mingea. Apucati mingea si va ridicati de la sol, inaltand din nou mingea cu mainile deasupra capului. 2. Exercitii cu o greutate: Incepeti din pozitia drepti cu greutatea ridicata la piept, sarind de pe un picior pe altul si ridicand greutatea deasupra capului, la fiecare saritura. Continuarea in Click.

UtileFoto: Colaj foto

Beneficiile uimitoare ale tincturii de soc. Cunoscut pentru numeroasele beneficii pe care le aduce organismului uman, socul reprezinta un adevarat medicament in lupta cu diversele boli ale corpului uman. Totodata, are capacitatea de a preveni si trata numeroase maladii , afectiuni respiratorii si iritatii, pana la dureri reumatice. De asemenea, este un bun combatant in lupta cu kilogramele in plus. Pentru un rezultat efcient al ticturii de soc, florile trebuie culese in zilele cu umiditate scazuta si trebuie tinute la soare cat mai rasfirat, pentru a se putea usca total. Odata fabricate, ele sunt utilizate atat ca pulbere, prin maruntirea lor fina, tinctura - alcool alimentar, infuzie, ulei de soc - macerate impreuna cu uleiul de floarea soarelui, sau masline, sub forma de ceai, si mai ales ca bautura racoritoare. Indiferent de alegerea facuta, socul reprezinta unul din remediile naturale de care organismul nostru are nevoie, informeaza Adevarul.

Durerile de sani - afla care sunt cauzele! O durere la nivelul sanilor te duce imediat cu gandul la temutul cancer mamar. Din fericire, in majoritatea cazurilor, cauzele sunt altele. Afla care pot fi acestea! Fie ca e o durere ascutita sau surda, continua sau intermitenta, sau o simpla senzatie de tensiune, durerea de sani te ingrijoreaza pentru ca te duce cu gandul automat la cancer. Din fericire, nu e cazul sa te sperii pentru ca de obicei cancerul de san nu doare, acesta fiind si motivul pentru care este descoperit de multe ori cand e prea tarziu. Totusi, trebuie sa stii care sunt cauzele posibile ale durerii de sani. Sindromul premenstrual. Pentru unele femei, durerile de sani sunt ciclice, adica apar lunar, ca parte din sindromul premenstrual. De vina sunt hormonii, dar nu se stie de ce unele femei au aceasta problema si altele nu. Cum recunosti durerile de sani ciclice: se manifesta ca o durere surda sau doar o senzatie de greutate si apar la ambii sani, care sunt si usor umflati, sensibili la atingere, scrie Libertatea.

Un remediu care face ocolul pamantului. Despre proprietatile curative ale usturoiului s-a tot scris. In timp, despre minunile pe care le tot face aceasta leguma, aflam mereu cate o veste de senzatie. De mai bine de patru decenii insa, terapeutii din lumea intreaga urmaresc cu mult interes efectele unui leac pe baza de usturoi, remediu realizat de un "farmacist" din Antichitate cu 5000 de ani in urma. Reteta a fost descoperita intr-o manastire budista din Muntii Tibet de o echipa de specialisti UNESCO in anul 1972. De atunci, acest remediu miraculos pe baza de usturoi, care face inconjurul lumii, este urmat de mii si mii de bolnavi pentru intinerirea si buna functionare a organismului si pentru stoparea evolutiei multor boli, noteaza Click.

Papadia ne scapa de toxine. Avand o importanta actiune diuretica, papadia ne ajuta sa prevenim, dar si sa tratam multe probleme de sanatate. Primavara este momentul potrivit pentru a tine o cura de detoxifiere cu tijele acestei plante. Noi o cunoastem sub numele de laptuca, papalunga, gusa-gainii sau floarea-turcului. Francezii i-au zis "dent-de-lion", care inseamna dinte de leu, dupa frunzele zimtate ale plantei. In unele locuri denumirea populara a papadiei trimite la proprietatile diuretice pe care le are planta: "pissenlit", care inseamna "pipi in pat", daca ar fi sa traducem cuvant cu cuvant. Remediile din papadie - infuzia, capsulele si tinctura - sunt indicate in bolile de ficat, cand este nevoie de o tonifiere a intregului organism. Papadia este un bun diuretic, elimina toxinele si apa in exces din tesuturi, scrie Adevarul.