Trucuri pentru un par stralucitor si matasos. Pentru a avea mereu in par cat se poate de sanatos si stralucitor, poti folosi o serie de trucuri care sa te ajue sa obtii acest lucru. 1. Amesteca doua oua (albus si galbenus) cu 4 linguri de ulei de masline si aplica aceasta compozitie pe par. Acopera-ti parul cu un prosop sau o masca de plastic timp de 20 de minute si apoi spala-l. 2. O metoda care pare ciudata, dar este chiar eficienta: dupa ce te-ai spalat pe cap, amesteca 1/4 apa de gura intr-o cana cu apa si toarna amestecul pe par. 3. Bate un ou cu 6-8 picaturi de zeama de lamaie si aplica amestecul rezulatat pe par. Spala apoi cu orice sampon pe baza de plante, scrieDoctorulZilei.ro.

UTILEFoto: Hotnews

Cele mai eficiente sapte remedii naturale impotriva durerilor de dinti. Savurarea unei inghetate sau a unei limonade se poate transforma intr-un cosmar atunci cand vine la pachet cu o durere fulgeratoare la radacina vreunui dinte. Pentru ca este de multe ori la limita suportabilitatii, esti gata sa faci orice pentru a scapa de ea. In aceste situatii, remediile naturale pot fi salvarea de care ai nevoie. Pana ajugi la medicul stomatolog pentru rezolvarea cauzei durerilor de dinti, poti cauta alinarea in farmacia verde. Mai ales ca solutiile accesibile, nenumarate si si-au dovedit eficienta. Dintre acestea cele mai recomandate sunt: Usturoiul. Este un alt leac redutabil din tagma condimentelor, cu foarte multi ani la activ. Curata un catel si preseaza-l pe dinte. Sucul usturoiului este un anestezic natural care actioneaza rapid. Asigura-te, totusi, ca aplici tratamentul pe dintele corect, pentru ca uneori durerea te poate impiedica sa-l identifici pe cel vinovat, anuntaAdevarul.

Durere de cap sau migrena? Care este diferenta si cum scapi de ele. Cam toti avem dureri de cap. Unii mai des, altii mai rar. Exista doua tipuri: cefaleele, cauzate de tensiune, destul de frecvente, si migrenele, mai putin frecvente, dar de intensitate mai mare. Uneori, durerile de cap pot ascunde maladii mai serioase. Specialistul nostru, dr. Cristina Balanescu, iti arata cum faci diferenta intre cele doua tipuri de durere si cum poti scapa de ele, fara medicamente. Simptomele difera. Cefaleea de tensiune (nu are nici o legatura cu tensiunea arteriala) se manifesta la nivelul fruntii si al cefei. Denumirea vine de la faptul ca durerea este perceputa ca o presiune (tensiune) simtita la tample, care poate aparea brusc sau creste progresiv. O astfel de neplacere poate dura minute sau ore. Migrena se manifesta printr-o durere acuta pe partea dreapta sau stanga a capului si poate dura ore sau zile. Este insotita adesea si de alte simptome: intoleranta la lumina, la zgomot sau mirosuri, greturi, voma etc. De asemenea, poate fi anuntata prin anumite semne: furnicaturi, ameteli. In situatii de migrena oftalmica se pot vedea si pete negre, zigzaguri sau puncte stralucitoare care jeneaza vederea, informeazaLibertatea.

Se pare ca ecologistii aveau dreptate cand ne avertizau ca pesticidele omoara albinele. Au aparut doua articole mari si late despre potentialele cauze ale Colapsului Coloniilor, ciuma misterioasa care a decimat zeci de miliarde de albine si a declansat o isterie printre ecologisti. Unul dintre articole se concentra pe capuse, cealalta pe pesticide. Acum ca lista de suspecti s-a ingustat, se formeaza o prapastie intre apologetii industriei de pesticide si aceiasi ecologisti cu inima insangerata care au facut galagie pe tema asta pana acum. Dupa ani de zile avertismente si rapoarte, lucrurile devin cinematografice: S-ar putea ca tocmai corporatia cea malefica de substante chimice sa fie vinovatul si nu vrea sa se dea batuta, scrieVice.com.

Un ingredient din salate vindeca acneea mai bine ca orice lotiune. Existe mii de produse farmaceutice, creme si spray-uri care promit sa rezolve problema acneei, insa putine ofera alinare. Mai mult, sunt pline de chimicale care dau organismul peste cap, inrautatind situatia. Specialistii vin cu o solutie identita si ieftina: otetul de mere. Acest otet este complet natural, facut din mere fermentate. Microorganismele fac ca zaharul din fructe sa se transforme intr-un acid capabil sa lupte cu acnee. In plus, contine apa, vitamine si minerale. Pielea are oricum un invelis de acid care ne apara de germeni si poluare, iar multe dintre produsele anti-acnee nu fac decat sa ne distruga aceasta protectie, anuntaDoctorulZilei.ro.

Obiceiuri care iti pot pune inima in pericol. Bolile cardiovasculare au "castigat" din ce in ce mai mult teren in ultimii ani, fie ca este vorba de seniori sau de cei tineri. Putine persoane stiu ca o parte dintre obiceiurile zilnice pot duce in timp la aparitia acestor afectiuni. Afla din material care sunt obiceiurile nocive pentru inima ta, dar si cum le poti evita! Persoanele care obisnuiesc sa se uite la televizor mai mult de patru ore pe zi au un risc cu 80% mai ridicat sa sufere de probleme cardiace, afectiuni care pot duce inclusiv la deces, atentioneaza Sharad Kasarle, om de stiinta la Centrul de Nutritie si Cercetari DSK din India. Chiar daca persoana are o greutate normala, statul pentru perioade mai lungi de timp in fata televizorului sau a calculatorului poate influenta negativ nivelul zaharului sau al grasimilor din sange, informeazaAdevarul.