Marimea chiar conteaza pentru femei, mai ales pentru o aventura de-o noapte. Potrivit unui studiu recent, femeile prefera barbatii cu penisul mai gros pentru aventuri de o noapte, in comparatie cu barbatii care sunt alesi pentru relatiile pe termen lung. Acestia din urma au un penis mai lung, aflam din Click.

UtileFoto: Colaj foto

5 trucuri pentru un somn linistit. Somnul este foarte important pentru organismul nostru. In timpul somnului, se regenereaza celulele, se reface sistemul nervos si se regleaza temperatura corpului. Cele 7 -9 ore de somn sunt impetuos necesare pentru buna functionare a organismului. Dar ce ne facem cand stam toata noaptea cu ochii in tavan, ne intoarcem de pe o parte pe alta si nu putem adormi? Raspunsul in Romania Libera.

Atentie cate fructe si legume mananci! Cinci portii de legume si fructe pe zi. Nutritionistii insista, de ani buni, ca sanatatea noastra depinde de respectarea acestei recomandari. Medicii sustin insa altceva. Si anume, ca aceasta regula, inventata nu se stie din ce motiv, este o exagerare si ca poate fi periculoasa pentru sanatatea noastra, scrie Libertatea.

Altruismul contribuie la cresterea stimei de sine. Altruismul este benefic pentru propria sanatate mintala, semnaleaza Fundatia Mental Health, potrivit careia voluntariatul poate reduce stresul si poate imbunatati starea sufleteasca si stima de sine. Faptul de a-i ajuta pe altii contribuie la schimbari fiziologice pozitive asociate fericirii, conduce la un stil de viata mai activ, distrage de la propriile probleme si imbunatateste stima de sine, noteaza Gandul.

Asa iti prepari iaurtul medicament! Esti la dieta sau pur si simplu nu ai chef de mancare gatita? Pentru multi, solutia cea mai la indemana este iaurtul cu fructe din comert. Acesta este insa un amestec care produce multa aciditate in corp, din cauza faptului ca sunt puse laolalta ingrediente incompatibile, potrivit Click.