Lucruri enervante si plictisitoare pe care le fac barbatii in pat. Afla unde gresesti! Chiar daca se lauda ca sunt experimentati in pat si stiu cum sa innebuneasca orice femeie, barbatii au cateva obiceiuri enervante si plictisitoare in pat, pe care, probabil, le invata din filmele pentru aduliti, de care sunt atat de pasionati. Ei bine, in realitate lucrurile stau cu totul altfel, asa ca barbatii ar trebui sa ia aminte si sa adopte noi tactici in pat. Detalii pe RTV.net.

UtileFoto: Colaj foto

Test: Mananci pentru a trai sau traiesti pentru a manca? Exista persoane care fac din alimentatie o placere, iar altele, care mananca doar pentru a supravieoeui. Tu din ce categorie faci parte? Afla raspunsul din testul din Libertatea.

Secretele orgasmului feminin. Doua metode pentru un orgasm garantat. Orgasmul feminin a fost dintotdeauna un mister pentru barbati si un motiv de frustrare pentru multe femei, insa un nou studiu ii ajuta pe cercetatori sa-i descopere secretele. Folosind scanere pentru a observa ce parti ale creierului femeilor devin active in timpul actului sexual, cercetatorii au descoperit ca exista cel putin doua "cai ale placerii", potrivit Doctorul zilei.

Berea, buna pentru oase. O veste minunata pentru bautorii de bere! Bautura din hamei e benefica pentru sanatatea sistemului osos. Rezultatele cercetarii, realizate pe 100 de braduri de bere, arata ca aceasta bautura e bogata in siliciu, provenind din orz, principalul ingredient al berii, scrie Click.

Un metabolism lenes te impiedica sa slabesti. Iata cele mai eficiente metode prin care il poti accelera. Nu resusesti sa scapi de kilogramele in plus? Metabolismul tau ar putea fi de vina, iar ca sa-l accelerezi nu e nevoie sa faci exercitii obositoare zilnic. Cateva obiceiuri simple, precum un pahar cu apa inainte de masa sau urmarirea unor filmulete amuzante pe yotube vor face ca orgasnismul sa arda caloriile mai rapid, aflam de la Doctorul zilei.

Libidoului ii merge bine in vacanta. Ei, iarna nu-i ca vara... Chiar si cand vine vorba de apetitul sexual. Mai exact, se stie ca vremea calda ne pune pe jar hormonii. Cat o fi mit, cat o fi realitate - asta o descoperim impreuna. Mercurul in termometre urca, hainele devin din ce in ce mai subtiri, iar apetitul sexual se pare ca nu ramane nici el "indiferent"la farmecele verii. Continuarea in Click.