Fiul si iubitul Raduleascai, prieteni la catarama! De aproape sase ani, de cand formeaza un cuplu cu Dani Otil, s-a presupus ca Mihaela Radulescu isi tine iubitul departe de fiul ei... Nimic mai fals! Recent, a iesit la iveala ca pustiul de 10 ani si vedeta Antenei 1 se cunosc foarte bine! Diva de Monaco a fost intr-o situatie delicata o vreme, dupa divortul de omul de afaceri Elan Schwartzenberg, in 2008. Scandalul din jurul despartirii, sagetile otravite aruncate de fostii soti, totul a facut ca Mihaela sa simta ca e mai bine pentru toata lumea sa-si traiasca noua idila departe de... familie. Continuarea in Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Impacare istorica in showbiz-ul romanesc! Nicola si Mihai Alexandru sunt din nou impreuna. Nicola si Mihai Alexandru au format 18 ani un cuplu, pana la divortul din 2005. Saptamana trecuta, in cadrul unui eveniment din Busteni, Nicola (46 de ani) si Mihai Alexandru (48 de ani) au aparut din nou impreuna in public, pentru prima data de la divort. Si nu intamplator! Cei doi vor colabora din nou, dupa o pauza de noua ani. Asa se face ca, dupa ce a compus deja doua imnuri (unul pentru Federatia Romana de Atletism si altul dedicat Simonei Halep si lui Ilie Nastase), pe care Nicola le-a interpretat in duet cu Marcel Pavel, artista va avea, in curand, un nou hit marca Mihai Alexandru, aflam din Click.

Veste soc in familia lui Szobi Cseh! Doua dintre femeile din viata cascadorului tocmai au aflat ca sunt insarcinate. Szobi Csech a fost inmormantat ieri la cimitirul Bellu, langa Aleea Artistilor, in aplauzele colegilor si a sute de admiratori. Familia se pregateste acum de un eveniment care le va schimba tuturor viata! Sute de oameni care l-au apreciat pe Szobi Cseh au sosit la capela Bellu pentru a-si lua ramas bun de la cascador, alaturi de familia indurerata, care s-a sustinut cu toate puterile pe toata perioada ceremoniei, scrie Cancan.

Gisele Bundchen, cel mai bine platit supermodel din lume. Cat castiga in timp ce tu citesti asta. Brazilianca Gisele Bundchen este cel mai bine platit supermodel din lume, dupa ce, in ultimul an, in conturile ei au intrat peste 30 de milioane de euro. Un calcul simplu arata ca Gisele a castigat cate aproximativ 82.000 de euro pe zi. Iar daca va ia un minut sa cititi aceste informatii, in acest timp ea mai aduna in cont 60 de euro, anunta StirileProTv.ro.

Pariu ca nu stiati! Ea este prima iubire a lui Papadopol, idolul telenovelelor! Alexandru Papadopol este barbat la casa lui, cu sotie si copil, insa putini stiu care a fost prima iubire a actorului. Astfel, pana la mariajul cu Ioana Ginghina, barbatul care facea furori in telenovele de la Acasa TV a trait o poveste de dragoste foarte frumoasa alaturi de actrita Simona Popescu, potrivit Wowbiz.ro.