Opt metode simple si eficiente prin care scapi de grasimea de pe burta pentru totdeauna. E foarte dificil sa elimini colaceii de grasime de pe talie, insa exista cateva trucuri care te vor ajuta cu siguranta sa obtii un abdomen plat. 1. Incepe ziua cu un pahar de apa cu lamaie. E una dintre cele mai bune terapii pentru topirea grasimii abdominale. Stoarce o lamaie intr-un pahar de apa calda si adauga si putina sare. 2. Stai departe de painea alba. O poti inlocui cu cea integrala. 3. Evita zaharul si produsele care contin mult zahar, precum bomboanele, sucurile, prajiturile. Faca simti nevoia sa mananci ceva dulce opteaza pentru ciocolata neagra (cu minimum 75% cacao), scrieDoctorulZilei.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Trateaza natural ulcerul gastric. Daca ti-ai facut analizele si medicul ti-a confirmat ca suferi de ulcer gastric poti incerca sa elimini bacteria Helicobacter pylori cu ajutorul unor plante si alimente. Iata care sunt acestea! Aloe vera. Este o planta cu actiune antibacteriana si antiinfectioasa. In combinatie cu sucul proaspat de varza si extractul de gentiana, aleo vera ajuta la cicatrizarea tesuturilor. Ulei de migdale dulci. Daca ai dureri si arsuri provocate de ulcerul gastric apeleaza la uleiul de migdale dulci. Acesta formeaza o pelicula protectoare pe mucoasa gastrica si reduce senzatiile de durere. Totodata, poti sa consumi 30-35 g de migdale, de doua ori pe zi sau sa prepari un amestec din 30 g migdale dulci, zdrobite, si 10 ml lapte sau 5 ml smantana, anuntaAdevarul.

Cinci solutii pentru transpiratia in exces. Transpiratia este una dintre cele mai suparatoare probleme din timpul verii, insa trebuie sa stii ca este aerul conditionat al organismului tau. Corpul uman are peste 2,6 milioane de glande sudoripare, care produc transpiratie pentru a regla temperatura. Afla care este cantitatea normala de transpiratie care trebuie eliminata de corpul tau si cum poti scapa de exces. Cantitatea de transpiratie eliminata de organism difera de la o persoana la alta si este influentata si de factorii genetici. Este normal sa transpiri mult in zilele calduroase sau cand ai multa activitate fizica, pentru ca atunci consume mai multa apa, pentru a-ti pastra organismal sanatos. Exista, insa, cateva semne ca transpiri in exces, informeazaUnica.ro.

Ce efect au migdalele in cazul barbatilor? Doar sapte pe zi pot face minuni. Oamenii de stiinta italieni spun, in urma unui experiment la care au participat 100 de persoane, ca barbatii care consuma echivalentul a sapte migdale pe zi sunt mai fertil. Experimentul a constat in testarea a 100 de barbati care aveau probleme cu fertilitatea. Un grup a primit un surplus alimentar de 7 migdale sau alune pe zi, iar al doilea grup a scazut din grasimile saturate si a marit consumul de grasimi vegetale, potrivit Daily Mail. Cercetatorii sunt de parere ca ambele abordari pot fi de succes, din moment ce s-a demonstrat ca grasimile vegetale au numeroase efecte benefice, printre care si reducerea inflamatiei. De asemenea, un pumn de migdale pe zi poate fi gustarea perfecta daca vreti sa tineti bolile la distanta. Bogate in proteine si nutrienti, acestea reduc apetitul si va ajuta sa va pastrati inima sanatoasa, scrieDoctorulZilei.ro.

Noua remedii impotriva arsurilor solare. Soarele e din ce in ce mai fierbinte, iar riscul de a te pricopsi cu o arsura este aproape iminent daca te aventurezi sa stai prea mult afara, fara protectie. Daca se intampla sa adormi la plaja sau sa uiti sa te dai cu crema de protectie solara in una dintre cele mai fierbinti zile, e foarte probabil sa te alegi cu o arsura cutanata in toata regula. Cum o recunosti? Pielea ustura, se inroseste, face vezicule si in functie de portiunea vatamata, poti avea chiar si febra. Din fericire, natura este prevazatoare si ne-e pregatit solutii si pentru acest tip de nesabuninte. Iata cateva dintre cele mai eficiente si la indemana. Pentru a-ti ameliora rapid disconfortul cauzat de arsuri, fa o baie generala sau locala cu apa calduta cu bicarbonat de sodiu (o cana de bicarbonat la o cada de apa). Baia trebuie sa dureze 15-20 de minute, dupa care pielea se sterge usor prin tamponare, cu un prosop moale, fara a fi uscata complet, anuntaAdevarul.

De ce sexul fara prezervativ si sexul oral sunt recomandate pentru sanatatea femeilor. Atat sexul oral, cat si sexul normal, ambele fara prezervativ, au beneficii importante asupra sanatatii femeilor, atat din punct de vedere mental, cat si fizic - cel putin conform studiilor specialistilor, care analizeaza atent efectul spermei asupra organismului feminin. Gordon Gallup si Rebecca Burch, doi specialisti in problema mai sus mentionata, de la Universitatea de stat din New York si psihologul Stephen Platek, de la Universitatea din Liverpool, au facut aceasta afirmatie, bazandu-se pe componentele chimice pe care sperma le contine si care influenteaza in mod direct starea femeii, fiind producatori de estrogeni si oxitocina, cortizolul-afectiunii si inducand, totodata, starea de somn, odihna si fericire. La toate astea mai adaugam prolactina, sterotonina si ajungem in mod clar la concluzia ca femeile care fac sex neprotejat sunt mai fericite si mai aparate de depresii decat cealalta categorie, informeazaRTV.