De ce femeile slabesc mai greu decat barbatii. Nu te-ai astepta la o asemenea explicatie. Toate ne-am intrebat, la un moment dat, de ce barbatii care se apuca de sport slabesc mai usor de noi, desi tragem cat putem de tare atunci cand facem miscare. Ei bine, oamenii de stiinta din SUA au ajuns la concluzia ca masa musculara a corpului feminin este responsabila de rezultatele slabe obtinute cand ne chinuim sa slabim, scrie RTV.net.

UtileFoto: Colaj foto

Cand doi se cearta, al treilea pierde! Cat rau ii fac celui mic rafuielile dintre parinti. Ai putea crede ca este prea mic pentru a intelege ceva din ciocnirile voastre mai mult sau mai putin violente. Dar specialistii revistei Libertatea pentru femei iti atrag atentia ca tensiunile din casa isi pun amprenta asupra personalitatii sale. Si nu in bine! Pentru unii copii, viata de zi cu zi este un camp de lupta. Traiesc intr-un mediu violent, bantuiti de sentimente apasatoare - teama, frustrare, manie, avertizeaza Libertatea.

Te-ai ars la plaja? Da cu gin rece pe piele! Concediul de vara al familiei este perioada cea mai frumoasa a anului. Dar, preocupati de alte griji, uitam ca razele soarelui sunt cei mai periculosi dusmani ai sanatatii noastre. Temperaturile caniculare, razele UV si nisipul fierbinte sunt factori care actioneaza negativ asupra intregului organism. Uitati de cremele si solutiile scumpe din comert. Remediile se afla chiar in frigider si in camara. Simple produse, precum untul, cartofii, cuburile de gheata sau laptele repara parul deteriorat sau alunga durerile musculare, noteaza Click.

Ce risca tinerii care vor sa fie virgini in noaptea nuntii. Tinerii care isi pastreaza virginitatea pana in noaptea nuntii risca sa aiba ulterior probleme legate de viata intima, avertizeaza o cercetatoare americana. Sarah Diefendorf, sociolog la Universitatea Washington din Seattle, a realizat un studiu la care au participat barbati dintr-o comunitate restransa, care militau pentru pastrarea virginitatii pana la casatorie, potrivit RTV.net.

Traditii care atrag norocul la nunta ta. Suntem in sezonul nuntilor! Viitorii miri asteapta cu emotie cel mai fericit moment din viata lor- nunta. Si pentru ca acest eveniment unic sa le aduca noroc, ei se pregatesc nu numai din punct de vedere material. Pe langa momentul religios, mirii tin seama de traditiile de familie, fiind convinsi ca respectand aceste obiceiuri vor avea o casa de piatra ca-n povesti.Continuarea in Click.