Ce lucruri spune zambetul despre personalitatea ta. Ramai masca. Zambetul fiecarui om este mereu diferit in functie de contextul social si dezvaluie atat punctele tari, cat si slabiciunile acestuia. Iata patru lucruri inedite pe care zambetul le dezvaluie despre tine fara sa-ti dai seama: Cat va dura casnicia ta - Durata fericirii in casnicie este strans legata de zambetul tau. Pozele din tinerete, mai ales, si felul in care zambesti in ele pot indicat cat de lunga va fi casnicia ta. Un studiu a demonstrat faptul ca persoanele care zambesc "muscular", adica cu gura pana la urechi si fac riduri de expresie din cauza zambetului, au mai putine sanse sa aiba casnicii de durate decat cele care zambesc discret, doar din colturile gurii, fara sa li se vada dintii. Integral pe RTV.net.

UtileFoto: Colaj foto

Cercetatorii au gasit tehnica prin care pot sterge amintirile negative. Amintirile si sentimentele asociate lor nu sunt definitive. Poti avea amintiri fericite din vacanta anuala petrecuta cu familia la schi, dar daca din nefericire vezi un singur accident tragic,atitudinea fata de schi se poate schimba pentru totdeauna. Specialistii in neurostiinte de la Institutul de Tehnologie din Massachusetts au folosit o tehnica prin care lumina este folosita pentru a sterge sau activa neuronii, tehnica prin care se releva cum creierul ataseaza anumite emotii amintirilor si cum aceste emotii pot fi sterse, scrie Gandul.

Cum sa ii explici fiicei tale despre prima experienta sexuala. Prima experienta sexuala din viata unei adolescente reprezinta un pas important de la trecerea de la o fetita la o femeie. Desi cele mai multe dintre ele nu sunt defapt pregatite pentru urmarea acestui pas important, acestea fie se lasa purtate de val, fie de imprejurari, fie sunt influentate gresit si impinse de la spate. Cum poti sa o indrumi pe fiica ta spre calea cea buna, pe RTV.net.

Pestele ne tine inima sanatoasa! Carnea de peste nu numai ca este gustoasa, dar este o alegere sanatoasa si ideala chiar si pentru persoanele care tin la silueta, pentru ca nu ingrasa. Revista Click!pentru femei iti spune de ce trebuie sa nu-ti lipseasca din alimentatie. Fiind saraca in calorii, carnea de peste este recomandata si in curele de slabire. Cel mai bine este sa fie fiarta, gatita in abur sau la gratar. Ideal este pestele slab (salau, stiuca, biban, pastrav), care poate fi consumat de trei-patru ori pe saptamana, aflam din Click.

Mit sau adevar? Nu sta in curent, ca te imbolnavesti! Adio geamuri deschise, mers descult pe gresie, sale neacoperite de tricou! Vine toamna si curentul de aer este tot mai rece, deci mai periculos. Asa gandim cei mai multi dintre noi. Insa apecialistii revistei Libertatea pentru femei demonteaza acest mit.