A fost descoperit secretul tineretii vesnice. Nu costa nimic si e la indemana oricui. Statul in picioare pare sa fie cheia unei vieti indelungate deoarece poate preveni imbatranirea ADN-ului, potrivit specialistilor. O echipa de cercetatori suedezi au descoperit ca e mai important decat exercitiile, este sa stai cat mai putin timp jos, ca sa ramai cat mai mult tanar, anunta Doctorul zilei.

UtileFoto: Colaj foto

O solutie simpla prin care angajatii devin mai productivi si mai fericiti. Folosirea plantelor la decorarea spatiilor de lucru creste productivitatea cu 15%, iar angajatii au o perceptie pozitiva asupra calitatii aerului, se pot concentra mai bine si sunt mai multumiti de mediul lor de lucru, potrivit unui nou studiu, citat de Gandul.

Un sutien prea stramt te poate imbolnavi de cancer la san? Se crede ca patru din cinci femei poarta un sutien care nu li se potriveste, deoarece au tendinta de a-si subestima latimea spatelui si isi supraestimeaza marimea cupelor. xista pareri potrivit carora un sutien nepotrivit pune presiune pe sistemul limfatic al sanului, eliberand toxine periculoase. Medicii asigura insa, ca intre tipul de lenjerie purtat si cancerul la san nu exista nicio legatura. Un sutien nepotrivit poate provoca alte probleme se sanatate, potrivit Doctorul zilei.

Gustari pe care sa le mananci dupa sex, ca sa slabesti. Sexul, mai ales cand esti activ in timpul partidei, slabeste. Dar poti sa-ti sporesti sansele de a slabi daca iei anumite gustari dupa partida de sex. Sexul este o metoda buna de slabit. O partida de sex de o ora echivaleaza cu o sesiune de 30 de minute de alergat in ceea ce priveste numarul de calorii arse. Bineinteles, timpul si efortul depus in timpul sexului trebuie sa fie dublu ca timp comparativ cu alergatul, dar sexul este cu desavarsire mai placut, scrie EVZ Monden.

Pozitii sexuale care va mentin in forma. In piramida nevoilor umane, activitatea sexuala este plasata la temelie, alaturi de alimentatie si de nevoia de adapost. Ar trebui sa tinem cont de acest aspect nu doar cand ne referim la caracterul ei instinctual, ci si atunci cand luam in calcul beneficiile asupra sanatatii. Sexul ne mentine in forma, indiferent de conditia fizica sau de "pricepere". Studiile au demonstrat ca reduce durerea, stimuleaza imunitatea si imbunatateste functionarea sistemului cardiovascular, potrivit Click.