Cinci super-alimente cu puteri vindecatoare. Nutritia joaca un rol important in preventia bolilor, iar alimentele pe care le consumati mai rar pot fi deosebit de valoroase. Migdalele, de exemplu, previn bolile inimii, iar smochinele sunt eficiente in digestie. Continuarea pe Doctorul zilei.

UtileFoto: Colaj foto

7 semne ca nu poti sa ai incredere in iubitul tau. Afla daca iti pierzi timpul cu barbatul nepotrivit. Indiferent ca e la inceput sau are deja state vechi, o relatie trebuie sa se bazeze pe incredere. Este imposibil sa creezi o conexiune emotionala cu cineva de a carui sinceritate te indoiesti. Din pacate, traim intr-o lume in care minciuna se spune usor, iar adevarul e tratat cu superficialitate, noteaza RTV.net.

Ce fruct nu trebuie sa lipseasca din ghiozdanul copilului. Bananele nu sunt doar o gustare delicioasa ce tin organismului in priza pe tot parcursul zile.Propietatile lor includ si furnizarea unei bune-dispozitii atat de necesare fiecarei zile.Cercetatorii spun ca bananele nu sunt doar foarte gustoase, dar au si efecte benefice asupra organismului celui care le consuma cu regularitate, scrie EVZ Monden.

Ce stie si ce nu stie sa faca in pat, in functie de zodie. V-ati cunoscut, exista chimie intre voi, dar nu ati ajuns inca in pat. Nu-i nimic, astrele iti vin si de data aceasta in ajutor si iti dau o idee despre cat de bun este iubitul tau la pat, in functie de zodia sa. Continuarea in Libertatea.

Trucuri de la bunica pentru curatarea aparaturii electrocasnice. Pentru fiecare produs electrocasnic exista solutii diferite de curatare, in functie de materialul din care este realizat. Te lupti cu petele de grasime? Nu stii daca detergentul pe care il ai este potrivit pentru curatarea frigideruli? Cum pot fi intretinute frigiderul si masina de spalat aflam din Click.