Semnal de alarma: cancerul de san, tot mai frecvent la femeile tinere. Aproximativ 10.000 de romance primesc diagnosticul de cancer mamar in fiecare an. Desi in teorie boala afecteaza preponderent femeile trecute de 40 de ani, medicii constata o incidenta tot mai mare in randul tinerelor. Integral in Adevarul.

UtileFoto: Colaj foto

Vremea rece ne determina sa mancam mai gras. Consuma alimente care scad colesterolul! Toamna s-a instalat deja. Temperaturile scad si, direct proportional, creste nevoia de a manca mult mai gras. Un motiv serios ca sa iti creasca grasimea nefasta din sange. Exista insa anumite alimente care chiar scad colesterolul. Care sunt acestea, in Libertatea.

Cum poti slabi fara sa te infometezi, consumand doar 1.200 de calorii pe zi. Concediul ti-a adus, pe langa multa fericire si cateva kilograme in plus in jurul taliei? Nu trebuie sa te simti vinovata pentru asta, doar ti-ai facut toate poftele si te-ai simtit bine. Nu-ti face griji nici in privinta aripioarelor mai accentuate, vei putea scapa cu usurinta de ele, potivit RTV.net.

Uite cum ne "reparam" cand dormim! Oamenii de stiinta argentieni au descoperit 5 parti din corpul nostru care se vindeca in somn. Iata ce beneficii aduce pentru sanatate un somn odihnitor, de cel putin opt ore pe noapte. Somnul nu este un lux, ci o nevoie imperioasa a corpului ca sa nu ne imbolnavim. Seara, cand punem capul pe perna si adormim, intram intr-un fel de transa care ne deconecteaza stimulii senzoriali de corp, aflam din Click.

Cum recunosti parfumurile si cosmeticele contrafacute. Cei trei indicatori ai autencitatii unui produs se remarca in pretul acestuia, certificarile distribuitorului si in ambalaj. Recipiente de proasta calitate, greseli de scrierea a denumirii produsului sau o replica proasta a logo-ului acestuia sunt cele mai comune semne ca ai de-a face cu un fals, scrie RTV.net.