7 sfaturi pentru barbatii care tin la viata lor sexuala. Care barbat nu-si doreste sa fie activ pe plan sexual cat de mult timp posibil? Daca ai mai multa grija de tine, adica esti atent la ce mananci, faci zilnic efort fizic si tii sub control stresul din viata ta, atunci esti pe drumul cel bun. Iata 7 sfaturi pe care sa le urmezi, daca vrei sa previi aparitia problemelor erectile si sa te bucuri de o viata sexuala de calitate. 1.Mananca sanatos: Poate fi surprinzator, dar alimentatia echilibrata este strans legata de performantele sexuale. Activitatea sexuala ridicata la cote maxime poate fi mentinuta daca introduci in meniul tau zilnic alimente bogate in nutrienti si grasimi bune. 2. Fa miscare zilnic: Daca ai o "relatie" mai speciala cu fotoliul din fata televizorului si cu scaunul de la biroul de lucru, trebuie sa te gandesti serios la o "racire" a sentimentelor fata de acestea, scrie Click.

UtileFoto: Colaj foto

Alimente care favorizeaza aparitia celulitei. Aparitia celulitei este legata de retentia de apa in organism. Anumite alimente inlesnesc acest fenomen, iar lichidele raman prizoniere intre celulele adipoase. Zaharul industrial se afla peste tot: in inghetate, patiserii, biscuiti, cereale pentru micul dejun... Sau se ascunde sub denumiri de genul de zaharoza, dextroza, glucoza. Nici indulcitorii artificiali nu sunt inofensivi, caci orice zahar de sinteza favorizeaza retentia apei in tesuturi. Sarea este si ea omiprezenta, si inca in cantitati mari : in mezeluri, saramura, produse lactate, sosuri gata preparate, conserve, snacksuri. Doza zilnica recomandata de Organizatia Mondiala a Sanatatii e de 4 grame - adica exact cat ofera un sendvis. Cu toate acestea, consumam zi de zi dublul, ba chiar triplul acestei cantitati, informeaza Adevarul.

Ce boli pot ascunde matreata si caderea parului? Pe langa disconfortul estetic, problemele care afecteaza firul de par pot trada si boli endocrine, dermatologice, dereglari hormonale, anemie sau carente de vitamine. Matreata este cauzata de anumite ciuperci care se gasesc pe suprafata scalpului sau de secretia in exces a glandelor sebacee. Specialistii mai vorbesc si de factori precum stresul, obezitatea sau atmosfera uscata. "Matreata nu e o problema grava. Doar daca se prezinta sub forma de cruste mari, galbui, este un semn al dermatitei seboreice, un factor predispozant pentru caderea parului. Netratata poate duce la psoriazis", explica medicul dermatolog Oana Clatici, de la Spitalul Universitar din Bucuresti, relateaza DoctorulZilei.ro.

5 metode ieftine de detoxifiere. Detoxifierea organismului este esentiala pentru oricine si acumularile de toxine nu trebuie lasate sa ne imbolnaveasca. Vezi cum poti sa-ti cureti colonul, rinichii si ficatul de toxine cu bani putini, prin aceste 5 metode ieftine de detoxifiere. Ceaiul verde are atatea beneficii pentru organism incat nici nu vom insista pe acestea. Cafeaua de dimineata te deshidrateaza si, daca este consumata cu frisca, zahar sau lapte, mai si ingrasa. Treci pe ceai verde si ai parte de beneficii, costurile sunt mici, iar efectele nu vor intarzia sa apara. Inlocuieste o masa cu un smoothie. Ok, poate ca nu ai bani sa-ti cumperi hrana bio si nu poti sa tii o cura completa. Dar oricine isi permite fructe si legume de la piata si oricine poate inlocui o masa cu un shake nutritiv detoxifiant, noteaza Unica.ro.

Cuptorul cu microunde iti poate distruge sanatatea? De ani intregi, cercetatorii dezbat problema cuptoarelor cu microunde, daca acestea prezinta un risc sau nu. Putem sa privim infometati vasele care se rotesc in cuptor sau trebuie sa stam la 20 de metri departare si sa ne apropiem dupa ce ceasul cuptorului ne anunta? Radiatiile microunde pot incalzi tesuturile corpului in acelasi mod prin care incalzesc si mancarea. Ele fac ca moleculele de apa din mancare sa vibreze incalzindu-se. Corpul uman este alcatuit in proportie de 60% doar din apa, iar cu cat stam mai aproape de cuptorul cu microunde cu atat riscam mai mult. Expunerea la radiatii de intensitate mare pot duce la arsuri, dar cele mai sensibile sunt testiculele barbatilor si ochii, informeaza DoctorulZilei.ro.