Cum scapi rapid de o criza de gastrita? Gastrita, refluxul gastroesofagian si aciditatea crescuta in stomac ne pot face viata un calvar. Durerile insuportabile, arsura si balonarea, precum si greata si alte simptome ale acestor afectiuni digestive pot fi reduse. Vezi cum scapi rapid de o criza de gastrita rapid, cu leacuri naturale si la indemana oricui. Laptele de cocos si pulpa de nuca de cocos in general ajuta si calmeaza durerile gastrice si reduc senzatia de arsura. In plus, mineralele si vitaminele din laptele de cocos relaxeaza stomacul si reduc productia de suc gastric care irita captuseala stomacului. Daca ai o criza puternica de gastrita, cauzata de stres, alimentatie acida sau prea bazica, alcool, condimente, etc, consuma cel putin o ceasca de orez fiert sau terci de orez. Orezul fiert actioneaza ca un pansament gastric si calmeaza arsurile si senzatia de disconfort, precum si balonarea care apare in aceste cazuri. Detalii pe Unica.ro.

utileFoto: Colaj foto

Libertatea.ro te ajuta! Balconul inchis devine suprafata utila a apartamentului? Balconul inchis cu termopan devine suprafata utila in apartament? Adica, suprafata lui va fi luata in calcul la stabilirea intretinerii? Specialistul nostru, Ottavio Serbanescu, de la Scomet (scomet.ro), ne raspunde: - Extinderea camerei in balcon prin inchiderea balconului si desfiintarea peretelui dintre acesta si apartament, eventual si montarea unui calorifer suplimentar racordat la instalatia comuna a imobilului, se pot face doar cu acordul asociatiei si respectand prevederile legale. In HG 1588 din 2007 se mentioneaza, la art. 13, alin. 3): - Orice modificare a proprietatii individuale se va aduce la cunostinta asociatiei pentru inscrierea in jurnalul evenimentelor din cartea tehnica a constructiei, prin depunerea in copie a actelor necesare.

Infografie: 5 modalităţi prin care sigur nu te îmbolnăveşti de Ebola. De când virusul Ebola a depăşit graniţele Africii, panica a cuprins Occidentul. Teama răspândirii epidemiei în Statele Unite ale Americii este tot mai mare după ce autorităţile de acolo au confirmat că o infirmieră care a inrat în contact cu pacientul decedat zilele trecute a fost infectată. Un număr aproximativ de 7.470 persoane au fost infectate de la debutul epidemiei de la începutul acestui an. Dintre acestea, 3.431 au decedat, majoritatea fiind din Africa de Vest. Aceste cifre, la fel ca şi decesul lui Thomas Eric Duncan din Dallas, Texas, şi confirmarea infectării infirmierei care l-a îngrijit, sunt mărturii de temut ale repreziciunii cu care virusul poate distruge o comunitate. Dar oare e justificată panica? Integral pe Adevarul.ro.

Strugurii, arma impotriva imbatranirii si a kilogramelor in plus. Toamna se numara beneficiile pentru sanatate: natura abunda de bunatati, unele mai colorate si mai aromate decat altele, iar fructul-vedeta al acestui sezon este fara indoiala strugurele! Fie galbeni, verzi, visinii, roz sau negri, cu bob mic sau mare, strugurii aduc o varietate de beneficii asupra organismului. Dupa portocale, strugurii sunt cele mai cultivate fructe de pe pamant si pe buna dreptate: acestia ajuta la detoxifiere datorita cantitatii importante de resveratrol (cel mai puternic antioxidant natural) si au efecte pozitive asupra frumusetii datorita continutului mare de saruri minerale precum: calciu, fier, fosfor, potasiu, magneziu, iod, fluor, cupru, cobalt, zinc; enzime, vitaminele A si C, si vitaminele din grupa B (B1, B2, PP), zaharuri (glucoza si levuloza), taninuri, polifenoli, fibre. Vezi detalii pe DoctorulZilei.ro.

Minunile hreanului. De la prevenirea cancerului, la tratarea răcelilor și infecțiilor urinare. Orice parte din planta de hrean are valoare medicală. Luptă împotriva bolilor respiratorii, dar combate și infecțiile tractului urinar sau cancerul. În afară de ingredient delicios în murături şi salate, hreanul este bun în sinuzite, bronșite, infecții urinare și chiar cancer. Ceaiul făcut din rădăcina de hrean a fost folosit ca expectorant, în timp ce acela preparat din florile hreanului ajută în lupta contra răcelilor obișnuite, potrivit EVZ.ro.

Cum creezi un stil vestimentar care să te reprezinte? Poartă doar haine care arată bine pe tine, îți avantajează formele și nu diferă foarte mult de la o zi la alta. Reguli simple, însă, uneori, nu te poți ține de ele... Deși, la prima vedere, ai putea spune că ținutele formale (impuse în anumite medii: cabinete de avocatură, corporații...) sunt restrictive sau plictisitoare, haide să le dăm un pic de credit. În esență, având (în mare) numai astfel de obiecte vestimentare, reduci timpul petrecut, zi de zi, în fața dulapului. În orice moment, știi care-ți sunt opțiunile și asta reduce și din stresul cu care te-ai confrunta în astfel de circumstanțe. Mai mult pe Click pentru femei.ro.