Cum sa folosesti fulgii de ovaz pentru ingrijirea tenului. Fulgii de ovaz sunt un ingredient care face minuni asupra pielii. Descopera cum ii poti folosi pentru a obtine efectele dorite. Un bun remediu pentru pielea uscata In cazul in care ai tenul uscat, foloseste fulgi de ovaz in combinatie cu miere. Aceste doua ingrediente hranesc pielea in profunzime, lasand-o curata si catifelata. Ai nevoie de: doua linguri de fulgi de ovaz si o lingura de miere. Ingredientele se amesteca bine in blender, dupa care se aplica pe fata curatata in prealabil. Se lasa sa actioneze 10-15 minute. In cazul in care ai fata patata din cauza expunerii la soare, folosestefulgi de ovaz in combinatie cu lapte si suc de lamaie verde. Acest scrub elimina impuritatile si celulele moarte de la suprafata pielii. In plus, aceste ingrediente ajuta la estomparea petelor cauzate de razele UV, intrucat laptele are un rol important in depigmentarea pielii, scrie Clickpentrufemei.ro.

utileFoto: Colaj foto

4 tendințe inspirate de moda străzii. Când îți pui la punct garderoba de toamnă, nu trebuie să te inspiri doar de pe catwalk. Moda străzii este la fel de importantă și merită toată atenția ta. Vezi 4 tendințe pe care le-au adoptat fashionistele în această toamnă. Costumele devin tot mai populare, iar fashionistele au început să le poarte în orice moment al zilei. Evită, însă, modelele foarte prețioase pentru zi și alege-le pe cele în culori aprinse sau cu imprimeuri. Salopetele de blugi au revenit în forță în această vară și par să nu se demodeze prea curând. Le porți purta cu pulovere pe dedesubt, în locul clasicului tricou. În zilele foarte răcoroase, completează-ți ținuta cu o jachetă sau un trench. Citeste integral pe Doctorulzilei.ro.

Cum sa-ti cureti rapid tastatura si aparatura electronica. Aparatura electrocasnica si electronica are nevoie de atentie speciala cand vine vorba de curatenie generala. Nu poti folosi detergent universal pe suprafete si ecrane atat de sensibile. Vezi cum sa-ti cureti rapid tastatura si aparatura electronica fara sa strici ceva. Curata tastatura cu scotch. Nu ai nevoie decat de o rola de scotch sau alt tip de banda adeziva pentru a scoate toata mizeria si firimiturile din tastatura. Rupe o fasie lunga de banda adeziva si infasoara capetele de degete, ca si cum ai folosi ata dentara. Treci partea lipicioasa a benzii adezive printre santurile tastaturii si gata, ai curatat particulele greu de scos dintre piese. Detalii pe Libertatea.ro.

Ce nu stiai despre flirt. Flirtul inca functioneaza! De fapt, studiile arata ca aceasta abilitate ar putea detrona in orice moment chiar si aspectul fizic, atunci cand vrei sa-ti gasesti un partener. Se pare ca semnalele de incredere in sine, zambetele si contactul vizual, sunt cele care capteaza atentia, si nu felul in care cineva este imbracat sau cat de bine arata. Citeste cateva detalii interesante despre flirt:1. Exista cinci tipuri de flirt. Ti se pare ca flirtul se rezuma doar la o atingere subtila a bratului celuilalt sau un ¬facut cu ochiul¬? Potrivit studiilor efectuate de Universitatea din Kansas, avem de-a face cu 5 tipuri de flirt: traditionale, fizice, sincere, jucause si politicoase (manierate), potrivit Clickpentrufemei.ro.

Beneficiile unui consum zilnic de fructe si legume proaspete. Ce sunt radicalii liberi si cum sunt combatuti. Cum arata fiecare celula din corpul dumnevoastra? E greu de imaginat, dar vorbim despre o mica centrala nucleara. Aceasta genereaza reziduuri, care pot fi anihilate doar de alimente crude. Inca un motiv sa consumati fructe si legume proaspete chiar acum. De cate ori auziti zilnic ca este sanatos sa consumati fructe si legume? Sfatul este corect. Rareori vine insa si cu explicatii. In primul rand, alimentele vii accelereaza tranzitul intestinal si ofera protectie cardio-vasculara. Mergem, insa, la nivel de celula. Pe care ne-o imaginam ca o mica centrala ce produce energie. Mai multe pe StirileProtv.ro.

Te ingrasi si nu stii de ce? Partenerul tau poate fi de vina. Cercetatorii de la Universitatea din Ohio au realizat un studiu, unde au ajuns la concluzia ca un mariaj in care cearta si drepresia fac casa buna duce la acumularea de kilograme. Stresul provocat de certurile cu partenerul si un istoric medical depresiv cresc riscul de obezitate la adulti si altereaza modul prin care organismul proceseaza alimentele bogate in grasimi.Cercetatorii au gasit o legatura intre barbatii si femeile care sunt depresivi si certurile intense dintre acestia, care duc la o mai mica ardere a caloriilor dupa masa fata de cuplurile care doar se ciondanesc.Reducerea caloriilor se traduce in acumularea a 12 kilograme pe an. Mai multe pe Libertatea.ro.