Ce se intampla daca folosesti cosmetice expirate? Tuburile de rimel vechi, rujurile colectionate de ani intregi, pensulele, buretii contin mai multe tipuri de bacterii, a caror asociere poate provoca leziuni si infectii cutanate si subcutanate ce pot fi destul de severe. Ochii pot fi cel mai usor lezati de cosmeticele expirate, deoarece produsele de machiaj destinate lor, mascara, dermatograful si fardul de pleoape, au termene de valabilitate relativ scurte, in comparatie cu produsele pentru buze si ten. Detalii pe DoctorulZilei.ro.

UtileFoto: Colaj foto

Afla de ce afectiuni suferi in functie de felul in care dormi! Daca, dupa o noapte de somn, te trezesti obosit si prost dispus, e semn ca ai o problem de sanatate. Afla despre ce este vorba. Te trezesti obosit in fiecare dimineata. Ce inseamna asta: Apnee de somn sau depresie. Apneea de somn este o afectiune caracterizata prin pauze de respiratie repetate, frecvente in timpul somnului. Pauzele acestea iti dau peste cap somnul, "practic" te trezesti de sute de ori pe noapte, dar nu-ti mai amintesti nimic. Integral pe Click.ro.

Ce atributii au presedintele si administratorul la bloc?Afla ce prevede legea asociatiilor de proprietari. Ne confruntam adesea cu probleme in cadrul asociatiei de proprietari si nu stim exact care sunt atributiile legale ale presedintelui si administratorului. Am solicitat ajutorul specialistului nostru, Ottavio Serbanescu, care ne-a explicat, conform legii, ce obligatii au acestia. In Legea 230/2007 sunt mentionate urmatoarele atributii ale presedintelui asociatiei de proprietari: Presedintele asociatiei de proprietari reprezinta asociatia in derularea contractelor si isi asuma obligatii in numele acesteia, scrie Libertatea.

Cancerul de plamani si ciroza se vad in aspectul mainilor. Palmele rosii indica probleme ale ficatului (in special ciroza), iar cele palide-anemie. Articulatiile ingrosate tradeaza un nivel crescut al colesterolului sau guta, iar degetele umflate-hipotiroidie sau chiar cancer pulmonar. Unghiile albastre indica boli de inima, iar cele alibicioase sau cu striatii-lipsa de fier. Medicii va invata cum "sa cititi" bolile in palma. Cea mai la indemana metoda folosita de medici pentru a controla nivelul de oxigena care circula prin sange este sa analizeze unghiile, degetele sau buzele pacientilor, relateaza DoctorulZilei.ro.

Cum scapi de raguseala in 5 minute. Ai o prezentare de facut la serviciu si te-ai trezit fara voce? Trebuie sa ai grija de copiii tai si ai surorii toata ziua, dar nu poti nici macar sa le pronunti numele de durere in gat? Vezi cum scapi de raguseala in 5 minute, cu cateva trucuri simple aflate de la cantareti si specialisti in remedii naturale."Sodoul", remediu natural de la bunica. Nu multa lume stie de acest amestec minunat de substante si vitamine care salveaza gatul de la o zi de cosmar si tuse seaca, informeaza Unica.ro.