Cele mai comune mituri despre nutritie, demontate. Este important sa mananci sanatos, dar specialistii in nutritie recomanda sa nu crezi chiar tot ce auzi despre anumite produse. Am demontat pentru tine cele mai comune mituri despre alimentatie. Mit: varza cale este cea mai sanatoasa leguma cu frunze verzi! Fasl! Cercetatorii de la Universitatea William Patterson au efectuat un top 17 al fructelor si legumelor dupa densitatea lor nutritionala, in functie de capacitatea de a imbunatati sanatatea cardiovasculara. Acestia au constatat ca toate legumele cu frunze verzi se situeaza pe locul 16, dupa ardeii grasi. Spanacul si salata verde sunt, chiar, mai consistente decat varza kale, potrivitUnica.ro.

UtileFoto: Colaj foto

Dr. Oz: 3 pastile pe care trebuie sa le iei zilnic. Ajuta si la slabit! Te ajuta sa te mentii sanatoasa si sa scapi de kilogramele in plus: este vorba de trei suplimente alimentare despre care dr. Oz spune ca sunt esentiale pentru fiecare din noi. Exista atat de multe suplimente cu vitamine sau alte substante benefice, incat e greu sa-ti dai seama singura care sunt necesare cu adevarat si care nu. Iar daca iei prea multe, risti sa apara diverse interactiuni in ele. Dr. Oz iti spune care sunt cele trei suplimente nutritive absolut esentiale in dieta omului modern. Mai mult peLibertatea.ro.

4 secrete intunecate ale cuplurilor aparent fericite. Ti se pare ca apropiatii tai au relatii fericite si ca tu esti singura care nu a descoperit "arta cuplului perfect"? Este doar o impresie falsa. In cercul de prieteni al oricarui om exista macar un cuplu care pare a fi perfect. Cei doi ies in oras si nu au niciodata discutii in contratictoriu in public. Fac haz de necaz si chiar glumesc pe seama lor, iar " pe plan virtual " nu-ti poti deschide Facebook-ul fara ca newsfeedul tau sa nu se umple cu poze postate de ei sau de comentarii pline de dulcegarii. Integral peDoctorulZilei.ro.

Endometrioza, a doua cauza de infertilitate la varsta tanara. Masurile preventive recomandate de medici.Resimtiti dureri la sfarsitul menstruatiei? Acordati-le atentia cuvenita: pot sugera endometrioza. Tesutul din interiorul uterului se regaseste peste tot in abdomen, acolo unde nu-i este locul. Endometrioza este a doua cauza de infertilitate la varsta tanara. Partea pozitiva este ca si intr-o asemenea situatie o sarcina se poate dezvolta normal. In interiorul sau, uterul este tapetat de o mucoasa care se numeste endometru. Sub influenta hormonilor, aceasta se mareste in fiecare luna, ca sa primeasca o sarcina. Nu apare sarcina, mucoasa se elimina si astfel se declanseaza menstruatia. Detalii peStirileProtv.ro.

Remedii care combat simptomele menopauzei. In jurul varstei de 50 de ani, majoritatea femeilor trec printr-o noua etapa a vietii numita menopauza. Atunci se marcheaza sfarsitul ciclului menstrual, adica incetarea producerii de ovule. Pentru a combate starile nervoase, bufeurile, durerile abdominale, sangerarile abundente, incearca urmatoarele remedii naturiste. Ceaiuri pe baza de ... traista ciobanului. Toarna un pahar de apa clocotita peste o lingura de planta maruntita. Lasa sa se racoreasca putin, apoi bea ceaiul. Acest leac este eficient in tratarea sangerarilor abundente din timpul menopauzei, informeazaClick pentru femei.ro.