5 remedii naturiste pentru sforait. Uleiul de masline. O lingurita de ulei de masline, luata seara, inainte de culcare, calmeaza caile respiratorii, actionand ca un lubrifiant pentru gatul iritat. Ceaiul de eucalipt. Avand proprietati antiinflamatorii si antiseptice, ceaiul de eucalipt poate preveni eficient sforaitul, actionand ca un calmant al cailor respiratorii. In plus, ceaiul de eucalipt este foarte bun si pentru decongestionarea nazala. Integral pe Unica.ro.

UtileFoto: Colaj foto

Sofatul periculos si intarzierile la serviciu, semne ale ADHD la adulti. Sindromul Deficitului de Atentie cu Hiperactivitate (ADHD) este o boala frecventa nu doar la copii. Studiile arata ca intre 30 si 70% din micutii cu ADHD continua sa aiba aceasta boala si atunci cand devin adulti. Sindromul Deficitului de Atentie cu Hiperactivitate este o tulburare de comportament care apare din ce in ce mai frecvent la copii si adolescenti si se prelungeste la viitorii adulti, potrivitDoctorulZilei.ro.

5 motive pentru care inca suferi de acnee! Acneea este, probabil, una dintre cele mai mari probleme cu care se confrunta adolescentii in ceea ce priveste tenul.Din pacate insa, in prezent, nu doar adolescentii se lupta cu problema acneei, ci si adultii, care sunt supusi acestui "risc" chiar si la varsta de 40 de ani. Cum rezolvi aceasa problema si care sunt motivele pentru care ai inca acnee? Raspunsul il gasesti peCsid.ro.

Ce se intampla daca faci sex prea rar? Sexul este mai mult decat o activitate care te ajuta sa iti mentii echilibrul hormonal. Numeroase studii au aratat ca este benefic si pentru sanatate, iar lipsa lui poate avea efecte negative. Afla ce se intampla daca faci sex prea rar. Sanatatea ta psihica si emotionala este influentata de sex, potrivit specialistilor, care sustin ca abstinenta poate cauza anxietate, paranoia sau depresie. Cercetarile au aratat ca, in cazuri de depresie usoara, sexul duce la eliberarea de endorfine si scade nivelul de stres din organism, scrieUnica.ro.

Cum sa arati cu 10 ani mai tanara? Ochii stralucitori si frumosi sunt semnul distinctiv al chintesentei tineretii. Din pacate, ochii sunt si cei care arata si primele semne de imbatranire. Din fericire, sunt cateva masuri pe care le poti lua pentru a arata mai tanara cu 10 ani. Hidrateaza-te! Apa potabila nu este buna doar pentru sanatate in ansamblu, ci ajuta la mentinerea pielii din jurul ochilor departe de riduri. Prin urmare, bea cat mai multa apa pe zi, evita cafeina, limiteaza consumul de alcool si redu, pe cat posibil, sarea. Citeste mai mult pe Clickpentrufemei.ro.