Cum iti calculezi portia corecta de mancare si cate dulciuri ai voie intr-o zi. Nu toti avem "dreptul" la aceleasi portii de mancare, tin sa ne atentioneze medicii. "Necesarul caloric se stabileste in functie de mai multi parametri, printre care sex, inaltime, greutate, boli de care suferim sau activitati zilnice", explica medicul nutritionist Eduard Adamescu. Pentru a nu depasi cantitatea de mancare de care are nevoie organismul trebuie sa aveti mereu in minte marimea unei portii corecte. Mai multe pe Doctorulzilei.ro.

UtileFoto: Colaj foto

Detoxifiaza-ti organismul prin sase metode miraculoase. Iata ce ai de facut. Dietele de detoxifiere sunt extrem de stricte si nu tocmai sanatoase asa cum ne avertizeaza medicii nutritionisti. Tocmai de aceea ar fi bine sa aplicam cateva reguli de detoxifiere in regimul nutritional zilnic! In felul acesta vom obtine rezultatele benefice ale detoxifierii, insa nu ne vom pune in pericol sanatatea, scrie KFetele.ro.

Cat de nepasatori pot deveni barbatii intre asternuturi? Ca femeie prezenta unui barbat in pat poate deveni un factor extrem de stresant care ne ridica multe semne de intrebare legate de felul in care trebuie sa aratam, de aceea e bine de stiut cat de tare este EL interesat de anumite aspecte si cat de nu. Iata lista celor mai amuzante probleme puse de o femeie in pat. Continuarea pe EVZMonden.

Cancerul din tigarile electronice. De ce sunt mai nocive decat tigaretele obisnuite? Tigarile electronice contin de 10 ori mai multi agenti cancerigeni decat tigaretele obisnuite, potrivit unui studiu comandat de Ministerul Sanatatii din Japonia. Cercetatorii niponi au descoperit concentratii mari de substante chimice nocive, inclusiv formaldehida si acetaldehida, in vaporii produsi de lichidul utilizat de mai multe branduri de tigarete electronice, anunta Doctorulzilei.

Iti doresti un fund bombat si picioare tonifiate? Uite ce exercitii trebuie sa faci. Te-ai decis in sfarsit sa mergi la sala si sa ai grija fizicul tau? Foarte bine! Uite cu ce exercitii poti sa incepi! Michelle Lewin, instructoare de fitness, a postat pe contul ei de Facebook un video in care le arata femeilor ce exercitii practica ea pentru a ave aun fund bombat si picioare bine tonifiate, potrivit KFetele.ro.