Trei sucuri usor de preparat care tin in frau diabetul. Rezultatele apar dupa doar o saptamana. Spanacul, telina si varza de Bruxelles fac minuni in tratarea diabetului, iar rezultatele apar dupa doar o saptamana. Suc de spanac si telina: 3 pumni de spanac, 2 radacini de telina cu frunze, 1 morcov, 1 mar verde, 1 castravete. Spala si curata de coaja morcovul si marul. Dupa ce scoti semintele din mar,pune toate ingredientele in blender. Morcovii contin potasiu, care echilibreaza nivelul de sodiu din organism, asociat cu hipertensiunea arterialasi hiperglicemia. Spanacul contine calciu, betacaroten, vitaminele A si C si aduce o multime de beneficii pentru sanatate. Telina este bogata in potasiu, magneziu, esentiale pentru prevenirea si tratarea hipertensiunii. Marul verde contine acid malic care ajuta la scaderea nivelului de zahar din sange, scrieDoctorulZilei.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Cum sa-ti ingrijesti pielea in sezonul rece. Zilele friguroase si-au intrat in drepturi si a venit vremea sa avem mai multa grija de noi. Din cauza temperaturilor foarte scazute, in primul rand are de suferit pielea. Tenul, mainile, buzele si pielea corpului trebuie atent ingrijite, ca sa scapam de efectele negative ale gerului. Hidratare si alimentatie corespunzatoare. Cei 2 litri de apa trebuie sa ii bei si iarna si vara. Fructele de sezon si legumele proaspete iti vor aduce numai beneficii, pentru ca vei lua aportul de vitamina C, minerale si fibre, care se vor vedea in primul rand pe pielea ta. Foloseste crema hidratanta pentru ten. Pentru ati proteja pielea de vant si frig, este indicata o crema care sa asigure nivelul optim de hidratare. In functie de tipul tenului, alege cosmeticele care patrund in profunzime si restabilesc elasticitatea pielii, anuntaClick.

Vaccinarea copilului, un beneficiu sau un risc? Vaccinurile ajuta corpul sa produca rapid anticorpii - molecule ce se lipesc de celulele invadatoare si le inactiveaza sau le marcheaza pentru a fi mai usor recunoscute si distruse. Asta nu inseamna ca trebuie sa le acceptam pe toate fara discernamant, mai ales cand vine vorba de sanatatea celor mici. Hai sa luam un exemplu recent. Ai auzit probabil de Ebola si de pericolul pe care il reprezinta, caci din cauza globalizarii si a transportului rapid cu avionul in orice colt al lumii, e foarte usor sa se raspandeasca bolile. Asa cum a avertizat deja Organizatia Mondiala a Sanatatii: consecinta poate fi catastrofala, o epidemie generalizata, poate chiar o pandemie. Care a fost raspunsul comunitatii stiintifice internationale? Ei bine, realizarea unui vaccin, informeazaAdevarul.

Leacul-minune anti-impotenta. Este folosit de mii de ani de o multime de popoare. Cel mai popular tratament pentru impotenta este Viagra. Din cauza efectelor secundare, insa, multi se tem sa il foloseasca. Exista si remedii naturiste, fara efecte secundare. Sa vedem cat de eficiente, sunt insa. Stim foarte bine ca braconierii omoara in fiecare an mii de rinoceri pentru coarnele acestora care sunt utilizate in medicina traditionala asiatica drept afrodisiac. Daca de cateva mii de ani o multime de popoare folosesc ca tratament al impotentei cornul de rinocer putem spune ca acesta ar trebui sa fie eficient, doar nu iese fum fara foc, nu? Haideti sa verificam stiintific acest mit, scrieDoctorulZilei.ro.

Uite ce alimente te fac sa mananci mai mult! Ti-e foame? Hai la masa si pofta buna! Totusi, uneori simti ca, desi te-ai ridicat de la masa, ai inca stomacul gol. Foamea poate aparea chiar si atunci cand ai mancat, pentru ca unele mancaruri "pacalesc" corpul sa creada ca mai are nevoie de nutrienti. Iata cateva dintre acestea: Painea alba. Pe langa faptul ca ingrasa, painea alba nu contine fibre, ceea ce insemna ca nu vei percepe senzatia de satietate, iar nivelul insulinei va creste. O poti inlocui cu painea integrala, care ajuta la imbunatatirea activitatii cerebrale, scade insulina, dar si greutatea corporala! Alcoolul. Desi vorbim despre o bautura si nu o mancare, e important sa stim cat de mult ne afecteaza alcoolul pofta de mancare. Scade nivelul liptinei (hormon ce ajuta la limitarea senzatiei de foame), al carbohidratilor si deshidrateaza organismul. Dupa ce ai consumat alcool, senzatia de foame va fi mai accentuata, anuntaClick.