Uleiul esential de cimbru, aliatul tau impotriva cancerului. Uleiurile esentiale au inceput sa fie din ce in ce mai cunoscute in ultimii ani, datorita calitatilor lor terapeutice. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor le folosesc pentru aromoterapie sau pentru uz extern, fara a sti ca exista uleiuri esentiale ce pot fi folosite si pentru uz intern. Unul dintre acestea este uleiul esential de cimbru. Recunoscut pentru proprietatile sale antibacteriene, antiparazitare, antifungice si antivirale, uleiul esential de cimbru poate face minuni pentru sanatate, mai ales in anumite afectiuni, iar recent s-a demonstrat faptul ca ne apara si de mai multe tipuri de cancer, dar mai ales de cancerul la san. Detalii peUnica.ro.

UtileFoto: Colaj foto

Vrei sa te impaci cu fostul - e bine sau rau? Esti tentata sa traiesti o a doua poveste de dragoste cu acelasi barbat? Afla la ce sa te astepti! Prima dragoste dureaza mai mult. Ai fost indragostita de un barbat, si apoi viata v-a despartit. Si dupa un timp, va reintalniti, ca sa constatati ca sunteti mai indragostiti unul de altul ca oricand! Lucrul asta s-ar putea sa te sperie, desi psihologii spun ca e un lucru normal. Mai ales in societatea moderna, cand divorturile si rupturile au loc des - reactia fireasca este reintoarcerea spre prima dragoste, scrieClick pentru femei.ro.

Masuri de prim ajutor in cazul entorsei de genunchi, cel mai frecvent accident la schi. S-a dat startul noului sezon de schi! De data aceasta, iarna i-a luat prin surprindere chiar si pe iubitorii sporturilor de iarna, care deja se pot bucura de partiile acoperite cu un strat generos de zapada. Medicii le recomanda sa nu uite, totusi, ca schiul este o activitate sportiva cu risc ridicat. In fiecare an, accidentele sunt nelipsite de pe partii. Iar peste 90% dintre accidentele la schi se intampla persoanelor cu experienta in practicarea acestui sport, insa fara antrenament fizic, potrivit Societatii Franceze de Chirurgie Ortopedica si Traumatologie (SOFCOT), relateazaDoctorulZilei.ro.

"Otravuri" pentru memorie. Nu ajunge sa va exersati si stimulati memoria, trebuie sa o si paziti impotriva atacurilor mediului si alimentelor daunatoare. Zi de zi, oamenii vin in contact cu substante chimice si consuma grasimi saturate care pot otravi memoria. Ferindu-va de urmatoarele otravuri, puteti incetini sau chiar preveni pierderea memoriei, va sfatuiesteCsid.ro.

Masca cu argila a Adinei Halas pentru iarna. Ninsoarea si frigul au venit in acest an mai devreme, dar acestea nu ne vor lua pe nepregatite tenul daca folosim masca hidratanta cu argila a Adinei Halas pentru iarna. Ca in fiecare saptamana, Adina Halas a postat pe contul ei de Facebook o reteta simpla de beauty, care poate fi incercata si de tine acasa: masca hidratanta pentru iarna. Ingredintele de care ai nevoie sunt urmatoarele: avocado, un galbenus de ou si argila. Citeste mai mult peUnica.ro.