Otetul din cidru de mere topeste grasimea si elimina toxinele din organism. Cum il preparati acasa. Printre beneficiile consumului de otet din cidru de mere se numara, slabitul, stimularea metabolismului, detoxifierea si infrumusetarea tenului. Pentru a va bucura de toate efectele sale benefice, este bine sa il consumati zilnic, inainte de masa, diluat cu apa calduta. In curele de slabire se recomanda consumul de astfel de otet, deoarece este considerat un adevarat devorator de grasime, dar si reduce in mod semnificativ senzatia de foame. Pentru a va mentine greutatea ideala, adaugati doua linguri cu otet la 0,250 litri de apa calduta si beti inainte de fiecare masa. Efectul diuretic pe care il are este un alt factor important al pierderii in greutate, deoarece acesta permite eliminarea lichidelor din corp si curatarea organismul de toxine, noteaza doctorulzilei.ro.

UtileFoto: Colaj foto

Ce sa faci ca sa stai departe de boli iarna asta. Pe fondul unei imunitati slabite, iarna suntem o prada usoara pentru tot felul de virusuri si bacterii. Afla din revista Click! Sanatate de decembrie care sunt masurile care te ajuta sa previi imbolnavirea. Mananca echilibrat. O alimentatie sanatoasa, variata si echilibrata este estentiala pentru sistemul imunitar. Cu toate ca oferta de fructe si legume nu este atat de generoasa iarna in comparatie cu sezonul cald, profita de ceea ce gasesti din plin acum: morcovi, sfecla rosie, cartofi, varza, mere. Integral in Click.

Premiera medicala nationala: operatie pe creier prin dublu abord vascular. Viata unei paciente de 41 ani a fost salvata printr-o interventie pe creier complexa, dar minim invaziva, realizata in premiera nationala. Procedura a durat aproximativ 5 ore, iar pacienta a fost externata in 48 de ore. Femeia a fost diagnosticata cu fistula durala complexa de sinus sigmoid, o afectiune caracterizata printr-o comunicare anormala dintre sistemul arterial si cel venos al circulatiei cerebrale. In lipsa unui tratament specializat, aceasta putea conduce la hemoragie cerebrala severa. Printre cele mai frecvente simptome ale acestei afectiuni se numara acufena (vajaitul permanent in urechi), dispneea persistenta (respiratia dificila) cauzata de amestecarea sangelui arterial cu cel venos. Particularitatea tehnica a acestei interventii de embolizare cerebrala si cea care o defineste ca premiera nationala consta in faptul ca abordul vascular folosit a fost unul dublu. Cu alte cuvinte, s-a intrat prin cateter atat pe cale arteriala, cat si venoasa, relateaza Adevarul.

5 ceaiuri din fructe de padure si bolile de care te apara. Infuziile cu fructe de padure sunt sursa naturla de minerale si vitamine, in special de vitamina C, si te apara de o serie de afectiuni. Ceaiul de mure - protejeaza inima. In medicina populara, ceaiul de mure este potrivit pentru persoanele care vor sa aibe o inima mai puternica. Ceaiul de afine - scade glicemia. Este extrem de aromat si poate fi consumat fara grija daca suferi de afectiuni gastrointestinale. Are si efect hipoglicemic, fiind recomandat in diabet. Este diuretic si dezinfectant al aparatului urinar, avand si un bun rol antidiareic. Integral in clickpentrufemei.ro.

Semne de alarma care anunta chisturile ovariene. Te ingrasi fara motiv si ai dureri in zona pelvna? Ai putea avea chisturi oavriene. Chisturile sunt formatiuni benigne care se dezvolta la nivelul ovarelor. Au aspectul unor saci rotunzi de dimensiuni variabile, de cel putin 3 cm cu pereti subtiri, plini cu un lichid limpede. Aceste chisturi se observa pe suprafata ovarelor ca niste mici umflaturi Simtome: menstruatii neregulate, dureri pelvine, senzatie de presiune la nivelul intestinului subtire, dificultati la urinare, dureri in timpul actului sexual, sensibilitate crescuta la nivelul sanilor.Caldura. Daca te confrunti cu dureri si disconfort din cauza chisturilor ovariene, aplica o compresa calda in zona pelvina. Aceasta va reduce durerea si inflamatia. Un dus cald este, de asemenea, de ajutor, scrie doctorulzilei.ro.