Mancarea gatita in casa, cea mai sanatoasa. Conform studiului calitativ, realizat de Exact Cercetare si Consultanta in luna noiembrie, mancarea gatita in casa este perceputa ca fiind mai sanatoasa si mai sigura decat alte preparate, deoarece ingredientele sunt usor de controlat. In plus, mancarea gatita este aleasa pentru gust si pentru ca este vazuta ca o mostenire din familie, ca un obicei pe care romanii il urmeaza pentru ca asa au fost obisnuiti inca din copilarie, scrie Doctorul zilei.

UtileFoto: Colaj foto

Principii invechite despre casnicie care pot fi incalcate in prezent. Sfaturile clasice privind o casnicie fericita sunt vazute de unele persoane ca fiind fundamentale pentru o relatie de durata, in timp ce alte persoane le considera invechite si ancorate intr-un trecut care nu mai are nimic de-a face cu stilul de viata din prezent. Editorii-ului womanitely.com au intocmit o lista cu principii pentru o casnicie fericita care pot fi incalcate cu usurinta in prezent fara a pune in pericol mariajul, ci dimpotriva - pentru a-l face mai puternic, potrivit Kfetele.ro.

Cum sa scapi de kilogramele in plus pana la Revelion. Vrei sa arati perfect in rochia pentru petrecerea dintre ani? Descopera cea mai rapida metoda care te ajuta sa scapi de kilogramele in plus pana la Revelion. In urma unor cercetari efectuate in decurs de cativa ani, nutritionistul britanic Mike McInnes a ajuns la concluzia ca inlocuirea zaharului cu miere in timpul zilei si adaugarea unei lingurite cu miere intr-o bautura calda inainte de culcare neutralizeaza mecanismele cerebrale responsabile pentru pofta de dulciuri, aflam din Click.

Pantofii pe care-i incalti iti spun ce caracter ai. Incaltamintea colorata este purtata de persoane cu multa incredere in ele, stabile emotional, carora nu prea le pasa de parerea pe care ceilalti si-o fac despre ei. Nu se tem de despartiri si se ataseaza cu greu de cineva. O incaltaminte haioasa, colorata, nu inseamna neaparat si o personalitate amuzanta, spun oamenii de stiinta, potrivit Realitatea.net.

5 lucruri pe care nu le stiai despre prezervative. Stii deja ca este un mijloc de protectie impotriva sarcinilor nedorite si ca, in acelasi timp, prezervativul te protejeaza de infectia cu boli care au transmitere sexuala. Dar exista si lucruri mai putin cunoscute despre prezervative. Pentru a fi eficient este necesar sa fie in termenul de garantie si sa-l folosesti corect. Integral in Click.